Himmelfartsboka torsdag 5. mai 2016

25 år er ingen alder! Vi gratulerer Klanen med dagen. Vi gratulerer klubben med fjerde runde. Vi roper kom igjen Enga, men ikke kom igjen, Fellah. Vi er i farta og har himmel’n sjøl som tak – Er i farta! Som sola over Ekeberg mot alle odds ga bud om at det blir sommer i år også, tente vårt nye … Fortsett å lese «Himmelfartsboka torsdag 5. mai 2016»

25 år er ingen alder! Vi gratulerer Klanen med dagen. Vi gratulerer klubben med fjerde runde. Vi roper kom igjen Enga, men ikke kom igjen, Fellah. Vi er i farta og har himmel’n sjøl som tak

– Er i farta!
Som sola over Ekeberg mot alle odds ga bud om at det blir sommer i år også, tente vårt nye radarpar, Rasmus og Deshorn, håpet om en mye bedre sesong enn det den elendige seriestarten lover. Ikke det at det var helt himmelsk fart over spillet i går kveld, men vi er i farta, vi er på vei mot noe Lillestrøm, Brann og Ole Gunnar bare kan se langt etter. De må finne sin trøst i serien. Enn så lenge. Vålerenga er i himmelfarta og kan like gjerne begynne å tro på topp fire først som sist. Om vi ikke tror på det nå er det game over før høstjakta. Europa skal til vårt nye hjem neste år. Haralds pokal er inngangsbilletten, men greit med fjerdeplass som backup. Det er jo fremdeles en teoretisk mulighet for å snuble på  veien til Ullevål, eller i trappa opp til kongetribunen. Så bare for sikkerhets skyld:
Kom igjen Enga!

Reka sier nei til Fellah
Vår gamle frelser vil ikke ta tilbake gamle guder. Mohammed Fellah syns ikke det er godt å være norsk i Danmark og er åpen for en plass på midtbanen i Vålerengas startellever. Der er det overbefolka fra før og dessuten mangler vi penger. Penger får vi om Sander går, men vil vi det? Enig med Reka. Vi har ikke plass. En annen gang kanskje.

– Vi har Ghayas, vi har Vajebah, vi har Sander, vi har Daniel Fredheim Holm. Vi har ikke plass til ham. I hvert fall ikke nå, sier Rekdal til VG.

Og så har vi Herman og Christian, men det sier vi ikke til VG.
Hva sier så den lille hovedpersonen og tråklende trollmannen selv?

– Kjetil Rekdal er et godt valg som VIF-trener, sier Mohammed Fellah til VG

Forøvrig er han sjokkert over armmusklene sine. De kan du se bilde av her selv om det er eldgammelt nytt. Det hadde vært noe å gå i krigen med nå som moderne fotball likner mer og mer på brytestevner. Kom igjen, Fellah!

Vålerenga i dag

Klanen fyller tjuefem år - stiftet 5. mai 1991   Gamle Bryggerhus ved Bislett
Klanen fyller tjuefem år – stiftet 5. mai 1991
Gamle Bryggerhus ved Bislett

 

 

 Gratulerer med dagen !

 

 

 

 

 

3 kommentarer til «Himmelfartsboka torsdag 5. mai 2016»

Legg igjen en kommentar