Vålerenga møter Vidar i cupens 4. runde

Vålerenga møter Vidar i cupens 4. runde. Kampen spilles mest sannsynlig onsdag 25. mai. Vålerenga vil få hjemmekamp mot Vidar. Det betyr et glissent Ullevaal når rogalendingene kommer på besøk. Sist Vålerenga møtte Vidar var 19. juli 2000. Da vant vi 6-0. Mer om den kampen kan du lese i VG. Tidligere i cupen har Vidar … Fortsett å lese «Vålerenga møter Vidar i cupens 4. runde»

Vålerenga møter Vidar i cupens 4. runde. Kampen spilles mest sannsynlig onsdag 25. mai.

Vålerenga vil få hjemmekamp mot Vidar. Det betyr et glissent Ullevaal når rogalendingene kommer på besøk.

Sist Vålerenga møtte Vidar var 19. juli 2000. Da vant vi 6-0. Mer om den kampen kan du lese i VG.

Tidligere i cupen har Vidar slått ut Sola (3-1), Bryne (7-6 etter straffer) og Viking (2-1).

Vålerenga 2 har faktisk Vidar i sin avdeling i PostNord ligaen. Der leder Vålerenga 2 for øyeblikket avdelingen, mens Vidar ligger på en 6. plass etter tre kamper, to seier og et tap. Tapet kom mot Vard Haugesund (4-1), mens de har vunnet mot Egersund (2-0) og Frigg (6-1). De skal møte Vålerenga 2 i Vallhall allerede 8. juni.

Vidar fyller i år 100 og skal feire 7. mai. Vidar har aldri vært i Eliteserien, men har hatt noen runder i 1. divisjon, sist i 1994 og 1996.

Det vil bli enormet viktig at man møter opp for å støtte laget til denne kampen. Vålerenga vil mest sannsynlig tape penger på denne matchen når man trekker fra leieutgiftene til Ullevaal stadion. Vidar vil mest sannsynlig heller ikke klare å mønstre mange bortesupportere.

Andre kamper:

Rosenborg – Nest-Sotra
Sandefjord – Sandnes Ulf
Haugesund – Bodø/Glimt
Vålerenga – Vidar
Sarpsborg 08 – Stjørdals-Blink
Tromsø – Odd Grenland
Strømsgodset – Stabæk
Kongsvinger – Brattvåg

En kommentar til «Vålerenga møter Vidar i cupens 4. runde»

Legg igjen en kommentar