Et blikk på Kåffa

KFUM, eller Kåffa om du vil, og må, er per nå det nest beste fotballaget i byen og er trygt plassert i 1. div. Borte er Skeid, Lyn, Kjelsås og tildels Oslo Øst. Det betyr at vi sitter igjen med en rival som holder til oppe på sletta til Norway Cup og som egentlig er … Fortsett å lese «Et blikk på Kåffa»

KFUM, eller Kåffa om du vil, og må, er per nå det nest beste fotballaget i byen og er trygt plassert i 1. div. Borte er Skeid, Lyn, Kjelsås og tildels Oslo Øst. Det betyr at vi sitter igjen med en rival som holder til oppe på sletta til Norway Cup og som egentlig er en norsk gren av en internasjonal organisasjon som skal fremme bl.a. fysisk fostring blant kristen ungdom.

I dagens lag er det ikke kjempemange kjente navn. Lars Hirshfeldt vokter buret deres og er helt sikkert fremdeles en meget god burvokter. I tillegg finner vi endel spillere som har vært innom eliteserieklubber og gjort seg bemerket i større eller mindre grad. Den man sikkert husker best er Christoffer Dahl. Han var en gang i tiden et meget godt talent på midtbanen til Lyn i de sesongene Lyn nærmest spruta ut unge dyktige fotballspillere. Karrieren hans fikk en nedadgående kurve i Lyn omtrent samtidig som det kom ut at han var kjæreste med datteren til Atle Brynestad, eller som man sier i dannede kretser: Han pløya åker’n hennes på en såkalt åremålsstilling.

Utover Hirshfeldt så har også følgende spillere vårt innom både Kåffa og Vålerenga: Eivind Arnevåg, Henning Berg, Super-musa, Markus Nakkim og Slakter’n. Sistnevnte har riktignok bare spilt supportercup iført blått, men VPN er rause i dag og lar den passere.

Eivind Sæther er også kjent dersom du leser Se & Hør (Les: Erling Rostvåg). Der kan man nemlig lese at Maria Mena ikke orket å være sammen med ham mer slik at hun dumpet ham. På tross av dette lever han en konform tilværelse og gjør som sin far sier. Hallo! Du er 35! Du behøver ikke være journalist og spille fotball bare fordi den bitre og autoritære pappan din lever gjennom deg. Men det er kanskje hell i uhell at du spiller der du spiller ettersom om først må velge et lag så er jo Kvinnelig Forbruk av Unge Menn laget for deg.

Ståle AndersenDen virkelige godteposen finner man på benken til Kåffa. Det er litt blanda drops der, men det gode dropset er Ståle Andersen. Ståle spilte 5 sesonger på midtbanen til Vålerenga og var omringet av folk som Purke-Gjert, Jan Kukken-Kokkim og Pitbull-Terje. Det andre dropset smaker som en mellomting av tungbleie fylt med kaviar og tam Pokalpilsner og dagsfersk brun makrell av hund dandert med brente hår. Jeg snakker selvsagt om selvutnevt etikkekspert for organisasjonen Norsk Etikkforum for Ishockeyspillere som løper på gress og Skistjerner som utgjør en reell dødstrussel pga fyllekjøring, også forkortet til NEfIslpgoSsuerdpf. Jeg snakker om ingen ringere, og ingen mindre, enn Esten O.

Kåffa har hittil i sesongen møtt Raufoss, Åsane, Jerv, Ranheim og Kristiansund og har 1 seier 3 uavgjorte og 1 tap. I cupen har de møtt Kråkerøy og Gjøvik-Lyn og naturlignok slått begge to. Gjøvik-Lyn er samme lag som slo ut oss i fjor.

Velkommen til årets eneste byderby og 3, runde i cupen i morgen.

PS! Dagsavisen har et bre intervju med I og Ståle Andersen. Det kan du se HER

En kommentar til «Et blikk på Kåffa»

Legg igjen en kommentar