Dagboka tirsdag 3. mai 2016

Det er grått ute og det er grått inne. Dagboka er klar, men er egentlig mer opptatt av 20 grader og sol til helgen enn å dvele over Vålerengas siste prestasjoner. Dagbladet har et ålreit intervju med Rekdal i går kveld: – Det er jo oppløftende å se at vi er nære (å score, journ.anm.), men … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. mai 2016»

Det er grått ute og det er grått inne. Dagboka er klar, men er egentlig mer opptatt av 20 grader og sol til helgen enn å dvele over Vålerengas siste prestasjoner.

Dagbladet har et ålreit intervju med Rekdal i går kveld:

– Det er jo oppløftende å se at vi er nære (å score, journ.anm.), men vi lever av resultatene, og de har ikke vært gode nok. Heller ikke ambisjonene vi hadde til oss selv er innfridd så langt. Men i fotball snur det fort, og det er det vi forholder oss til. Vi legger det som har vært i skuffen, og ser framover.

– Det er mål som teller og som avgjør fotballkamper. Der var vi ikke gode nok i helga, men samtidig var vi gode på andre ting. Vi hadde et godt spill og gode med sjanser, og det er en vei ut av situasjonen vi er i, sier Rekdal til Dagbladet etter mandagens trening.

Dagboka registrerer at ymse folk diverse steder snakker om å bytte Rekdal, at han har fått nok sjanser og ditt og datt. Vi bare gjentar: Det er ikke tema for denne dagboka.

Kenta fikk sparken

Men vik registrerer at klubber gir trenere sparken. Alle vet at Ronny Deila er ledig etter å ha vunnet to seriegull. Nå er også Kent «Kenta» Bergersen – eks Vålerenga og en haug andre klubber – etter at han fikk sparken i Ham-Kam i går. 0-5-tap for Elverum i 2. divisjon var ikke bra.

Vi har også fått med oss at ting skjer i Skeid, som har åpnet sesongen bedre enn vanlig. Der er visstnok Tom Nordlie aktuell, i følge Aftenposten. Vi bare spør: Hvor vondt vil egentlig Skeid-oksene seg selv? Er det noen so mfortsatt med viten og vilje velger seg Tom Nordlie?

Kongsvinger

Vålerenga-damene møter Kongsvinger i andre runde i NM. Forbundet satte opp andre runde i går kveld, og det er første runde hvor topplagene er med. Kampen er beramme ttil 25. mai, men lagene skan selv bli enige om dato.

Rollefordeling

VIF Fotball har lagt ut et intervju med Reka hvor han snakker om rollefordelingen blant trenerne. Absolutt verdt en titt.

– Vi jobber ganske sterkt som en enhet. Det trives vi best med, og jeg tror det er ganske fornuftig også. Da har vi et godt innspill til gruppen som er velgjennomtenkt og helt likt, i steden for at vi ulike vinkler og innganger på det, sier blant annet Rekdal.

Vålerenga i dag

Tja. Det er fristende å se Atletico Madrid borte mot Bayern München og tenke: Hvilken stil er fremtiden?

 

 

 

Legg igjen en kommentar