Dagboka 2. mai 2016

Første mandagen i mai gir oss mere følelse av høst enn at det snart er sommer. Da passer det bra at det bare er noen dager til det er puckdropp i Hockey-VM. Dagboka er levert… Fotball Vi dveler ikke lenger med tapet mot Lillestrøm.  Du kan lese hva vi mener om kampen i Søndagsdagboka. Videre … Fortsett å lese «Dagboka 2. mai 2016»

Første mandagen i mai gir oss mere følelse av høst enn at det snart er sommer. Da passer det bra at det bare er noen dager til det er puckdropp i Hockey-VM. Dagboka er levert…

Fotball
Vi dveler ikke lenger med tapet mot Lillestrøm.  Du kan lese hva vi mener om kampen i Søndagsdagboka. Videre så kan du lese både pausereferatet og kampreferatet vårt.

Nå er venter Sarpsborg, Bodø Glimt og Haugesund i de tre neste kampene. Tar vi sju poeng på de tre neste og slår KFUM i cupen…ja, da begynner det å ligne på noe.

Enga på topp
Etter en sterk borteseier mot Lysekloster er vi fortsatt på topp i 2.divisjon.

Vålerenga ledet 2-1 ved pause etter to scoringer av Simen Juklerød, og vant til slutt kampen 3-2. Aron Dønnum scoret det tredje målet vårt. Hvem som putta for Lysekloster driter vi i. Gutta står nå med tre seire og en uavgjort på fire kamper. Vi liker’e!

Damekampen avlyst
Noen som ikke fikk spilt i helga var damene. De skulle egentlig møte Kolbotn borte. Det regna noe sjukt på lørdag og Sofiemyr fiksa ikke all nedbøren. Dommerne valgte derfor å avlyse kampen. Når ny kamp er beramma veit vi enda ikke.

Vålerenga Trolls
Elitelaget møtte Eidsvoll 1814s hjemme på Jordal 1. mai. Det ble ett 0-26 tap.

Bedre gikk det for U17-gutta. De slo Nidaros Domers 51-0. Nettstedet Amerikansk Fotball var på Jordal og snakka med spillere og trenere for begge lag. Les oppsummeringen her.

Etter å seriefinalen 2015  kvalifiserte Trolls sitt damelag seg til nordisk klubbmesterskap for damelag, som arrangeres neste helg i Helsinki. Dette mesterskapet er nytt av året, og ble vedtatt av nordiske forbundene ettersom det ikke finnes noen «Champions League» for damelag i Europa. Trolls møter de finske mestrene GS Demons. Laget har holdt seg i toppsiktet av finsk kvinnefotball gjennom en årrekke, kommet til seriefinale hvert eneste år siden 2011 og har også vunnet finalen flere ganger de siste årene, da senest i 2015. Vålerenga Trolls på sin side ble seriemestere på første forsøk i 2015. Videre bør en merke seg at det finske damelandslaget vant EM i fjor høst, der GS Demons var representert med hele 14 spillere på rosteren. I tillegg er finnene vant til å spille 11-mannsfotball, noe Trolls ikke har gjort tidligere. Det er derfor ikke til å stikke under en stol at finnene har et overtak både når det gjelder erfaring og generelt nivå. Uansett…vi krysser fingra for damene og håper de biter fra seg! Ingen seire er så deilige enn de man tar som underdogs!

Håkki
Damelaget til Vålerenga Trolls er ikke de eneste i Vålerengafamilen som reiser utenlands. Førstkommende helg starter også Hockey VM i Russland. Til sitt siste VM har Roy tatt ut Iskrigerne Steffen Søberg og Morten Ask.

Norge er i en tøff pulje og skal vi ta oss videre må vi nok vinne åpningskampen mot Danmark. Kampoppsettet i Norges pulje ser slik ut:

7. mai kl 15.15: Norge – Danmark
8. mai kl. 15.15: Norge – Sveits
10. mai kl 19.15: Kazakhstan – Norge
12. mai kl 15.15: Tsjekkia – Norge
14. mai kl 11.15: Norge – Sverige
16. mai kl 15.15: Russland – Norge
17. mai kl 15.15: Latvia – Norge

Tar vi oss til kvartfinale så spilles denne 19. mai.

Vi ønsker gutta lykke til!

Vålerenga i dag
Vi kjøper billetter til cupkampen mot KFUM.

Legg igjen en kommentar