Ettermiddagsdagboka onsdag 20. april 2016

Dagens dagbok kommer passe sent med spekulasjoner; med noen ord om tur og noen ord om kamp i Vallhall i kveld. God ettermiddag! La oss ta kampen i kveld først. Vålerengas damelag møter Lillestrøm (de som tidligere var Aurskog/Høland Strømmen IF) til toppseriedyst i Vallhall. Den kampen går om litt under to timer fra nå … Fortsett å lese «Ettermiddagsdagboka onsdag 20. april 2016»

Dagens dagbok kommer passe sent med spekulasjoner; med noen ord om tur og noen ord om kamp i Vallhall i kveld. God ettermiddag!

La oss ta kampen i kveld først. Vålerengas damelag møter Lillestrøm (de som tidligere var Aurskog/Høland Strømmen IF) til toppseriedyst i Vallhall. Den kampen går om litt under to timer fra nå av (klokka 19:00 om du leser litt feil). Vi tror du rekker den.

Inngangen koster 100 spenn uansett. Er du under 16 kommer du inn gratis. Stikk bortom Vallhall og se trener Brocken og damene hans karnøfle de uringule fra litt utenfor Lillestrøm.

Molde borte i morra

Det er ny runde i Tippeligaen og de første kampene går allerede i dag. Det er uinteressant i all den tid vi skal spille borte mot Molde i morgen. Det er et ganske kjipt sted å dra til, men matchen går ikke på åpne kanaler. Kanskje like greit å stikke på sitt lokale vannhull om du ikke allerede er på vei vestover.

Vi har prøvd å se litt mot Molde selv og den analysen vår kan du lese her.

Dagboka er skeptisk til denne matchen. Solskjærs gutter er gode, men er de gode nok? Det blir spennende å se. Rekdals menn er staute karer, og når Castro og Zahid får fritt spillerom så blir det gøy. Vi tror på en knapp seier til Vålerenga. 1-2? Han halvgamle islendingen til Solskjær scorer for Molde, mens Brown og Falch scorer for Vålerenga.

Spillerspekulasjoner

I januar gikk det rykter om bud på Sander Berge. Om dette stemmer veit vi ikke, men vi har ikke helt trua på det. Det vi dog tror er at West Hams interesse er ganske reell. Den er såpass reell at de kommer med et bud i sommer. Hvorfor tror dagboka det? Jo – nå skal du høre: Om de henter Berge nå kan de låne han ut til en annen engelsk klubb. Samtidig så er han såpass ung at han blir regna som hjemmesnekra i England om tre år. Det betyr mer penger i lomma om han skulle bli god nok til å selges videre til en større klubb.

Han er et kjempetalent og West Ham ser nok for seg at de kan gjøre han enda bedre. Se bare på Martin Samuelsen! Lånes ut til Peterborough og gjør sakene sine kjempebra der. Det kan være samme skjebne de ser for seg Sander Berge skal få.

Men hva så med Vålerenga? Klubben har akkurat henta Vajebah Sakor på lån. Ikke fra Juventus, klubben som eier ham, men Westerlo. Fra klubben som låner han fra Juventus der altså. Dette lånet går ut i sommer, men så kan jo klubben låne han fra Juventus igjen. Og kanskje på sikt kjøpe ham (eller signere gratis).

Derfor spekulerer vi i at Sander Berge forsvinner til West Ham i sommer. Så kanskje vi har flaks og får låne han tilbake ut sesongen.

Vålerenga i dag

Vålerenga Damer – Lillestrøm i Vallhall. Ta turen!

Legg igjen en kommentar