Dagboka tirsdag 12. april 2016

Det er flere enn oss som girer seg opp til cupkamp, litt hockeyinfo, Rekdal blir kalt Kim Jong-un, og Dagbladet serverer ukegamle nyheter. Dagboka serveres til lunsjen i dag. Serien er for bønder, nå begynner cupen I morgen er kampen om pokalen i gang. For Engas del går turen til stedet hvor Vazelina Bilopphøggers spikra … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 12. april 2016»

Det er flere enn oss som girer seg opp til cupkamp, litt hockeyinfo, Rekdal blir kalt Kim Jong-un, og Dagbladet serverer ukegamle nyheter. Dagboka serveres til lunsjen i dag.

Serien er for bønder, nå begynner cupen

I morgen er kampen om pokalen i gang. For Engas del går turen til stedet hvor Vazelina Bilopphøggers spikra paller; Løten. På Løtens lag melder VG at vi finner ikke mindre enn to hardbarka Vålerenga-supportere. Midtbanespiller Øyvind Mellum og keeper Mehran Ansari er fast inventar på alle Vålerengas kamper, både fotball og hockey, og som vi kan se av VG-bildet og musikkvideoen til Iskrigerne(15 sekunder inn i videoen), er spesielt Mellum glad i å vise seg i bar overkropp. Og apropos Mellum;

I kampen borte mot LSK i fjor så skjedde det noe kødd med blussinga. Den ble fyrt opp alt for tidlig, noe som medførte at man ikke så TIFOen, folk ble plaga med røyk og fikk pusteproblemer. Den løken som fyrte av pyroen sin alt for tidlig, sånn ca. et kvarter før tida, var nettopp Løtens midtbanesjef! Vi håper Mellum er normalt fyrt opp til denne kampen og ellers ikke er like prematur i alt han gjør…

Litt hockeyinfo

Norges hockeylandslag spiller to landskamper mot Finland i Sarpsborg 15-17 april. Fire Vålerengaspillere er tatt ut : Steffen Søberg, Morten Ask, Jørgen Karterud og Martin Laumann Ylven. Vi ønsker gutta lykke til!

I dag er det også årsmøte i Vålerenga Hockey Elite kl. 18.00 på Jordal. Sakliste ligger på nettsidene til klubben. Møt opp og gjør meninga di kjent! I Enga har vi demokrati!

Eller har vi det Davidsen?

Kjetil Rekdal har gitt gutta på laget mediefri til cupkampen er over. Dvs. at han sjøl svarer på alle spørsmåla, så kan gutta fokusere på kamp. Denne mediesilinga gjør medias goldenboy Solskjær hele tida, men da er det faen ikke noe klaging. Når Rekdal gjør det blir media snurt, og de har derfor leita etter noen som kan være enige med seg. Vidar Davidsen stiller villig opp for VG og kaller det en «gammeldags og nordkoreansk tenkemåte». Undertegnede skal nøye seg med å si at Davidsen tydeligvis ikke har fått med seg at det ikke ville vært mediefri om media hadde vært edruelige. Et ordentlig svar til Davidsen skrives as we speak og kommer som en VPN spesial!

Dagbladet på etterskudd

Tore André Granli og hans stunt med rabatt i butikken sin frem til Enga har vinni en kamp i Tippeligaen, har nådd journalistene som ikke har råd til å holde hus i Oslo sentrum lenger. Denne saken omtalte VPN og Engafolk generelt i forrige uke. Vi må jo skjønne at DB ikke nødvendigvis har råd til månedskort når ingen vil lese avise deres lenger, så da tar det lengre tid å komme seg til Majorstuen enn rusleturen fra Økern og bort til Valle.

Når Granli blir spurt om han kommer til å avslutte stuntet så sier han; «Jeg er en sta jævel, det må du være. Jeg holder ut jeg!». Det varmer et Vålerenga-hjerte å lese! Du er sjef Tore André! For det er nettopp det det handler om akkurat nå. Vi supportere skal fortsette å vise gutta at #viharryggenderes! Det begynner med cupkampen i morra, og fortsetter med supporteroppmøte på treninga på lørdag!

Vi registrerer også at DB kaller gårsdagens tweet fra Vålerenga Fotball for «Årets største twittertabbe»! Det sier vel mest om hvor gode DB-journalistene er på twitter, og husk at det kommer fra samme folk som slår opp prisøkninger hos Netflix med store bokstaver på hjemmesida si.

Enga i dag

Vi drar på Årsmøte i Vålerenga Hockey, sørger for at vi har plass i en buss eller bil til Løten i morra, og melder oss på lørdagens Vi har ryggen deres – mønstring på Valle på Facebook!

Legg igjen en kommentar