Dagboka mandag 11. april 2016

Det er mandag og vi kjenner at allergisesongen er her. Det begynte med eksemen vi fikk av TV2 og Dagbladet og fortsatte med nysinga vi får av pollen. Takk Gud for antihistaminer. Fotball Lørdag var det bortekamp mot Stabæk. Det ble 2-1 tap. Kjipt, men ingen krise. Vi spilte bra og vi scora endelig mål. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 11. april 2016»

Det er mandag og vi kjenner at allergisesongen er her. Det begynte med eksemen vi fikk av TV2 og Dagbladet og fortsatte med nysinga vi får av pollen. Takk Gud for antihistaminer.

Fotball
Lørdag var det bortekamp mot Stabæk. Det ble 2-1 tap. Kjipt, men ingen krise. Vi spilte bra og vi scora endelig mål. Les vårt kampreferat og pausereferat. Nå ser vi fram mot søndagen. Da møter vi polkagrisene fra Tromsø. Da kommer vi også til å ta årets første tre poeng. Garantert.

Du går aldri aleine i Vålerenga
VPN er opptatt av at vi gir gutta den støtten de fortjener og trenger. Vi tenker oss derfor bort på treninga deres på lørdag for å vise gutta at vi har ryggen deres. Vis gutta at du bryr deg om dem og klubben. Bli med du også og stå sammen med oss. Da har vi en avtale?

Lørdag 16. april møtes vi på Vålerengas trening for å vise vår støtte til klubben. Etter hva vi kjenner til trenes det på kunstgresset på Valle, på det gresset som ligger lengst unna Vallhall arena. Meld deg på arrangementet her. Del det også….del det med alle som har et hjerte for klubben! Du går aldri aleine i Vålerenga!

Fotballmastere til kidsa
Husker du hvordan det var når du var liten og var keen på å sparke ball men hadde ingen å sparke med fordi resten av ungene i gata var opptatt med korøvelser, middag eller speideren? Vi husker den følelsen av å ikke alltid ha noen å trenge med ganske så godt.

Vålerenga har fått låne en fotballmaster som ungene har brukt til å trene fotballferdighetene sine på. Den har vært svært populær og nå håper klubben å kunne tilby ungene flere fotballmastere. Klubben ber derfor om hjelp slik at de får samla inn penger til innkjøp av flere fotballmastere. Vipps ditt bidrag til 1913.

Ingen er mer Svenna Olsen enn Svenna Olsen
Som tidligere nevnt slutter Svenna Olsen som assisterende trener i Vålerenga Hockey. Dette har ikke gått den store følgerskaren til serien Iskrigerne hus forbi. De i Radio Nova som er gamle nok, og som står og pisser, har laget en samling av «Svennas beste». Hør den kontrollert sinnsjuke hyllesten til Svenna her.

Vålerenga Hockey – Supportermøte
Når vi først har sveipa innom hockeyen videreformidler vi også at Fanatics inviterer til supportermøte før sesongstart 16/17. Tid er enga ikke fastsatt, men det blir i juni. Gå inn på facebooksida til Fanatics og meld din deltakelse! Dette blir siste sesong på ærverdige med enn dog så falleferdige Jordal Amfi. Sett av tid til dette supportermøtet, kjøp sesongkort og bidra på tribunen. La oss gi gutta den støtten og energien de trenger for å gå ubeseira på hjemmeis gjennom neste sesong. Jordal Amfi fortjener en hei dundrende avskjed. Vi veit at du er enig!

Vålerenga i dag
Vi polerer stemmebånda og inviterer alle vi kjenner til å møte på lørdagstreninga til gutta og til supportermøtet for Vålerenga Hockey.

Legg igjen en kommentar