Pausereferat Stabæk-Vålerenga 1-0

Et Vålerenga uten Moa og våre svenske backer, men med Niklas Castro fra start, skulle jakte sine første scoringer for sesongen mot et Stabæk-lag som hadde tapt sine 11 siste kamper denne lørdagen. Takket være TIFO-gruppa kunne gutta på banen trygt se at «Vi har ryggen deres!». Undertegnede overhørte TV2-teamet med Børrestad, Mathisen, Aarst og … Fortsett å lese «Pausereferat Stabæk-Vålerenga 1-0»

Et Vålerenga uten Moa og våre svenske backer, men med Niklas Castro fra start, skulle jakte sine første scoringer for sesongen mot et Stabæk-lag som hadde tapt sine 11 siste kamper denne lørdagen. Takket være TIFO-gruppa kunne gutta på banen trygt se at «Vi har ryggen deres!». Undertegnede overhørte TV2-teamet med Børrestad, Mathisen, Aarst og han i kommentatorboksen som «varma» seg opp til kampen. Det besto stort sett i imitasjoner av Rekdal og generell drittslenging om Vålerenga. Om dette er standarden på holdningene til «ekspertene» til TV2, så er det faen ikke rart at de konstruerer drittpakke etter drittpakke om klubben vår. Det er trist, og det er flaut for TV2!

Så til første omgang:

Etter 55 sekunder ligger ballen i målet. Uheldigvis er det i målet bak Falch. Det var ikke den starten gutta våre trengte etter et helvetes kjør fra mediene den siste uka. Våre gutter spiller seg fint fram til venstre hjørne på 16-meteren noen minutter seinere. Zahid vender opp og skyter den rett utenfor stolpen. Etter 9 minutter gjør Brown en kjempeprestasjon med å tråkle seg aleine gjennom Stabæk-forsvaret. Dessverre går avslutninga alene med keeper over. 17 minutter har gått når Vålerenga ruller opp et nydelig angrep. Fredheim Holm spiller Castro fint igjennom på høyre. Et hardt innlegg langs bakken når bakerste stolpe hvor Brown ofrer alt, men ballen vil bare ikke inn bak Sayouba. Gode tendenser og en bra start fra unge Castro! Falch med god redning etter 32 minutter på et skudd fra Asante.

Første omgang har sett ut som vi har en tydelig gameplan på at Castro skal holde bredden på høyre, mens Zahid trekker inn i midten og skaper overtall med Fredheim Holm i midten, så Lindkvist kan komme rundt på venstre. Vi har slitt på venstresida, ettersom Zahid får lang vei tilbake til posisjonen sin når vi mister ballen. En vanskelig start gjør at gutta må ta litt større sjanser og det har åpna seg overganger for hjemmelaget uten at det kommer utrolig store sjanser ut av det. Ingen fortjent ledelse til fintfolket, men vi MÅ klare å sette ballen i mål!