Lord Bendtner klar for Vålerenga!

Det ble sent i kveld klart at danske Nicklas Bendtner er klar for Vålerenga. Han ble tidligere torsdag kveld frigitt av sin tyske arbeidsgiver VfL Wolfsburg, og er nå altså klar for Oslos stolthet. 28 år gamle Nicklas Bendtner er som de aller fleste vet dansk landslagsspiller. Han er kanskje mest kjent for sin tid i … Fortsett å lese «Lord Bendtner klar for Vålerenga!»

Det ble sent i kveld klart at danske Nicklas Bendtner er klar for Vålerenga. Han ble tidligere torsdag kveld frigitt av sin tyske arbeidsgiver VfL Wolfsburg, og er nå altså klar for Oslos stolthet.

Lord Bendtner
Nicklas Bendtner i Vålerenga-drakt

28 år gamle Nicklas Bendtner er som de aller fleste vet dansk landslagsspiller. Han er kanskje mest kjent for sin tid i Arsenal, men har også spilt for Juventus. Selv om han har over 100 kamper for Premier League-klubben scoret han ikke mer enn 24 mål. Vi er dog ikke redd for at Trøim her har henta katta i sekken. Bendtner, eller Lord Bendtner som han kallesi Danmark, er mer enn god nok for Tippeligaen og Vålerenga.

Hvordan finansieringa er vet vi ikke, men signaler er at Trøim har gått inn med en hel haug med penger. Vi tror ikke Vålerenga brekker ryggen på dette, men summen merkes nok. Tilbakebetalinga starter på lørdag, Lord Bendtner. Da står RBK på motsatt banehalvdel og du veit hvor målet deres er.

VPN vet at det jobbes heftig på Valle, men vi kan ikke avsløre akkurat hva det jobbes med. Vi følger utviklingen og vil komme tilbake når vi har noe mer konkret.

All hail Lord Bendtner!

5 kommentarer til «Lord Bendtner klar for Vålerenga!»

Legg igjen en kommentar