Kjetil Rekdal byttes ut

Etter hva VPN er kjent med så er det dramatikk på Valle etter at Vålerenga forsterket angrepet med danske Niklas Bendtner. Kjetil Rekdal skal ha gitt beskjed om at det er uaktuelt for han å trene et lag der Niklas Bendtner spiller hovedrollen. Kampen om Bendtner har etter hva VPN erfarer pågått en stund, og … Fortsett å lese «Kjetil Rekdal byttes ut»

Etter hva VPN er kjent med så er det dramatikk på Valle etter at Vålerenga forsterket angrepet med danske Niklas Bendtner.

Kjetil Rekdal skal ha gitt beskjed om at det er uaktuelt for han å trene et lag der Niklas Bendtner spiller hovedrollen. Kampen om Bendtner har etter hva VPN erfarer pågått en stund, og til slutt så har Rekdal overraskende nok gitt seg som Vålerenga-trener.

Ut går altså Kjetil Rekdal. Inn kommer overraskende nok tidligere kvinnelandslagstrener Eli Landsem.

«Vi føler Eli Landsem har det som trengs for å ta brandet vårt et skritt i riktig retning. Ikke bare har hun vunnet med landslaget, men hun symboliserer også det trønderske som vi ønsker å utnytte. Hun vil, i tillegg til hovedtrener-stillingen, også fungere som en ambassadør til Trondheim» sier daglig leder Morten Nydal i en kort kommentar.

VPN vet også at Landsem ikke var førstevalget. Nåværende landslagstrener for herrelaget, Per Mathias Høgmo, var nærmest klar for klubben. Avtalen falt i hop da Høgmo ikke klarte å identifisere relasjonsmodelldimensjonen sin mot Nydal og Trøim.

Vi i VPN er sjokkert over denne utviklingen, og vil komme tilbake med mer informasjon senere.

 

9 kommentarer til «Kjetil Rekdal byttes ut»

Legg igjen en kommentar