Dagboka fredag 1. april 2016

Aprilspøker hagler og noen klarer selvfølgelig å gå på. Det er duket for hockeymatcher og i morgen venter Rosenborg for fotballgutta. Vi har også litt oppdateringer om stadion. Ukas siste dagbok blir en lang en! Rekdal blir i Vålerenga VPN slapp i samarbeid med Vålerenga vår aprilsnarr rett over midtnatt. Nicklas Bendtner ble meldt klar … Fortsett å lese «Dagboka fredag 1. april 2016»

Aprilspøker hagler og noen klarer selvfølgelig å gå på. Det er duket for hockeymatcher og i morgen venter Rosenborg for fotballgutta. Vi har også litt oppdateringer om stadion. Ukas siste dagbok blir en lang en!

Rekdal blir i Vålerenga

VPN slapp i samarbeid med Vålerenga vår aprilsnarr rett over midtnatt. Nicklas Bendtner ble meldt klar for Vålerenga, rett etter at han ble sluttet fra Wolfsburg. Selvfølgelig var ikke det helt sant, men det kunne vært morsomt å få en skikkelig bohem til klubben.

Vi valgte å spinne litt videre på saken og plutselig hadde Kjetil Rekdal nekta å trene nevnte Bendtner. Resultatet av det ble visstnok at Rekdal sa opp jobben og plutselig var Eli Landsem blitt trener for Vålerenga. Selvfølgelig er ikke noe av dette sant heller.

Det virker som at de fleste tok spøken, men noen beit på. Det ble litt omtale i mediene i landet, blant annet Dagbladet.

Vi skal innrømme at vår første spøk kunne vært ganske morsomt, tenkt deg å ha både Moa og Bendtner på benken! For et luksusproblem!

Tv2 på ville veier

Etter at Stavanger Oilers trener Petter Thoresen ble misfornøyd med måten han ble intervjua på av Tv2 så valget vi å skrive et lite stykke om det. Egentlig som en oppfølging av vårt svar når Tv2 etter kampen mot Sogndal forsøkte å anklage Kjetil Rekdal for kvinnefiendtlighet. Vi skal innrømme at det ikke er ofte vi tar Petter Thoresen sitt parti i noe som helst, men denne gangen kunne vi bare ikke la være.

At Tv2 sporten nærmer seg et journalistisk lavmål har vi vært klar over lenge, men det ser ut som at det blir mer og mer synlig om dagen.

Uansett så skjønte vi selv at vi nå begynte å bli usaklige, selv her hos VPN. Å synke ned på Tv2 sitt nivå når det gjelder skriverier er noe vi lovte oss selv å aldri gjøre etter TV2-skandalen hvor kanalen valgte en kampanjejournalistikk etter at Vålerenga kjøpte Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk. Vi skulle rett å slett sette standarden høyere enn Tv2, noe vi har lykkes godt med de siste årene. Derfor tok vi oss selv i nakken og skrev en «ektefølt» unnskyldning til Tv2 i dag tidlig.

Oppdatering av stadionsaken

Vålerenga, eller de som bygger stadion for Vålerenga, har søkt om tillatelse til igangsetting av selve byggingen. Ja, man må søke tillatelser om alt mulig.

Den første søknaden ble selvfølgelig ikke godtatt, men vi skal gi Plan- og Byggningsetaten kred for at de svarte kjapt. Allerede samme dag kom avslaget. Vi skal ikke ta med alle grunnene til at søknaden ble avslått, det ser nemlig ut som at man ganske kjapt kan rette opp i manglene og sende ny søknad. De fleste manglene var streker og farger som manglet på tegningene. Ønsker du å lese hele avslaget finner du den her.

Men her har du uansett et par nøye utvalgte grunnen til at søknaden ble avslått:

  • Utomhusarealene er ikke belyst tilstrekkelig. Det skal innsendes lengdesnitt som viser overganger mellom torg og omkringliggende arealer. Minner om at det ihht. reguleringsbestemmelsene skal det minst være 1,0 meter jordsmonn til vegetasjon på torget. Det er opplyst at det prosjektert med 1 type beplantning i plantekassene. Vi oppfordrer til noe mer variert vegetasjon, og ber om en redegjørelse for tenkte plantearter
  • På utomhusplan er det avsatt arealer til uteservering. Bordene skal plasseres ut på tegningen.

Og man lurer på hvorfor det tar lang tid å få gjennom søknader i det offentlige. Uansett, Vålerenga har til 23. april med å sende inn oppdatert søknad.

Hockeygutta til Lørenskog!

Det er ikveld duket for tredje semifinale i best av syv serien mot Lørenskog. Foreløpig står det 1-1 i kamper og nå er det på tide å starte denne festen med en borteseier. Matchen på Lørenskog starter klokka 19.00 og billetter kjøper du i døra.

Allerede på søndag er det duket for kamp fire. Og den går på Jordal. Vi kan allerede nå avsløre at den matchen kommer til å bli utsolgt, så vil du gå på hockeykamp på søndag så bør du kjøpe billett allerede nå. Billetter kjøpes hos Billettservice.

Vålerenga – Rosenborg

Som en del av denne fantastiske Vålerenga-helgen så møter fotballgutta Rosenborg til kamp på lørdag. Matchen starter 18.00 og det er solgt over 13.000 billetter. Telenor nedre (hovedtribunen) er så godt som utsolgt, men det skal være bra med plasser igjen i Bendit svingen og på Oddsen øvre (over Vestbredden). Kom og bli med!

Billetter til denne kampen kjøpes også hos Billettservice. Det anbefales å kjøpe billetter på forhånd, det er altså så lenge du ikke syns det er gøy å stå i lange køer i billettluka på Ullevaal. Møt opp i god tid og ta del i festen!

Vålerenga i helgen

Fredag 19:00: Lørenskog – Vålerenga, 3. semifinale, Lørenskog ishall.
Lørdag 18:00: Vålerenga – Rosenborg, Ullevaal stadion. Billetter: Hos Billettservice.
Søndag 17:00: Vålerenga – Lørenskog, 4. semifinale, Jordal Amfi. Billetter: Hos Billettservice.

Å for en herlig helg!

En kommentar til «Dagboka fredag 1. april 2016»

Legg igjen en kommentar