Vålerenga slo tilbake

Etter det forsmedelige tapet i pingponghallen på Lørenskog måtte Vålerenga slå tilbake mot LØK på Jordal Amfi. Med tap måtte man vinne kamp tre på bortebane for å holde liv i serien. Kampen hadde en verst tenkelig start da LØK trøkka inn den første skiven i powerplay før det var gått 5 minutter. Da var … Fortsett å lese «Vålerenga slo tilbake»

Etter det forsmedelige tapet i pingponghallen på Lørenskog måtte Vålerenga slå tilbake mot LØK på Jordal Amfi. Med tap måtte man vinne kamp tre på bortebane for å holde liv i serien.

Kampen hadde en verst tenkelig start da LØK trøkka inn den første skiven i powerplay før det var gått 5 minutter. Da var det lett å tenke negativt, men våre gutter lot seg ikke affisere og vi tilkjempet oss et initiativ i kampen og 1-1 kom i et powerplay etter en fullstendig hemma takling av Henrik Ødegaard. Han ser pucken blir spilt bak Gunnarsson og at han kikker bak seg og så tar han 3 skritt frem og gølver han rett ned. Selve målet ble satt inn av Trygg etter et flott forarbeid av Oppøyen som klarte å holde på puck og spille tversover på venstrefatta back.

2-1 målet kom også før perioden var over og det var Rasmus Juell som trampa over blå langs vantet og skjøt et skudd Jakaitis, LØKs bunnpropp var på, men returen gikk rett ut i skuddsektor og der kom Hilt i stor fart og hadde en enkel jobb med å sette den i det åpne buret.

2 periode er ikke mange minuttene gammel før Søgård slipper en lompe fra spiss vinkel. Synd, for vi hadde god kontroll på dem, men mål preger kamper og etter dette målet ble kampen i større grad en stillingskrig der lagene følte hverandre på tennene og fokuserte mer på å selv ikke gjøre feil enn å presse motstanderen til å gjøre feil.

I det folk begynte å tenke at kampen kom til å ende i en sudden death skyter Kaptein Speedo en puck som Jajaalkis ikke klarer å holde og Fischer plukker opp pucken og skjærer inn foran kasse og flippern opp i redet på backhand. LØK prøver deretter å legge press på oss og med kort tid igjen og Jajaalkis på benken for en ekstra utespiller prøver Morten Ask på å sette en i åpen kasse fra omtrent bak egen kasse og mislykkes. Da avsluttes kampen med 6 løkruller og dropp i vår sone. Det kunne blitt skjebnesvangert, men vi red av stormen.

Ask var for øvrig en bauta i forsvaret og fikk en velfortjent bestemannspris.