Dagboka fredag 31. mars i år 55 etter Maradonas fødsel

Deilig seier på Jordal i går, litt synsing om negativitet, internett, reker og ny stilling ledig i Vålerengas administrasjon. Vi får ta det vi viktigste først: Vålerengas iskrigere tok en velfortjent seier mot LØK på Jordal Amfi i går. Siste goalen ble satt inn av unggutten Magnus Fischer med bare minutter igjen av kampen og … Fortsett å lese «Dagboka fredag 31. mars i år 55 etter Maradonas fødsel»

Deilig seier på Jordal i går, litt synsing om negativitet, internett, reker og ny stilling ledig i Vålerengas administrasjon.


Vi får ta det vi viktigste først: Vålerengas iskrigere tok en velfortjent seier mot LØK på Jordal Amfi i går. Siste goalen ble satt inn av unggutten Magnus Fischer med bare minutter igjen av kampen og stemniga var til å ta og føle på. Stillinga er nå 1-1 i kamper og neste kamp går i pingponghallen på Lørenskog i morgen kl 19:00. Møt opp, men ta for all del med niste, LØK trenger ikke penga dine! Referat av gårsdagens kamp finner du HER og høydepunkter finner du HER.

Rekdal er ute i Dagblah og melder at han ikke er spesielt imponert over verken brukere av Twitter, Facebook eller journalister når det gjelder å komme med konstruktiv kritikk av det norske landslaget og da spesielt lagets trener; Prins Bløthode. Ifølge Rekdal er ikke kritikken konstruktiv. Vi tolker utsagnet dithen at Rekdal da er fornøyd med VPNs artikler ettersom vi verken er journalister, Facebook eller Twitter.

Vålerenga Fotball er på leit etter ny markedssjef ettersom den nåværende markedssjefen, Lars Smith, er på vei over i transportbransjen. Kjenner du noen som bør søke så finner du stillingsannonsen HER. Spre den slik at vi har størst mulig sjanse til å lande den beste kandidaten.

I dagens kulørte presse kan vi også lese at Norsk ToppFotball investerer ca 20 mill i wi-fi på de forskjellige arenaene frem til 2021. Dette er bare for utstyr og så er det opp til klubbene å hoppe på denne digitale karusellen. Viking har hoppet på. Ullevaaal Stadion har hoppet på. Odd har en tribune som har hoppet på og resten sitter på gjerdet. Grunnen er såre enkel; Det koster flesk. 7 mill koster det å bli med på moroa og i tillegg kommer årlige driftskostnader i millionklassen. Hva får man så for disse pengene: Publikum får muligheten til å se highlights og mål fra andre kamper og klubbene får også dette ut av det: «Systemet skal gi bedre dialog mellom publikum og klubbene, legge til rette for kommersielle synergier, og ha et stort fokus på sosiale medier. – Mao så får du muligehet til å se Trond Olsen score mål mot Aalesund og de skal de ta fokus for produktet sitt (fotball) og prøve å selge deg ting. Vålerenga vurderer å koble seg på dette i forbindelse med overgang til ny stadion. Vi i VPN antar dette har noe å gjøre med at systemet har et potensiall i forbindelse med ande typer arrangementer på kunstgresset vårt, men mener at det må da finnes andre og mer prekære områder å bruke pengene våre på.

Vålerenga idag: I går var det smude rekepss med majones, og i kveld er det rekeaften med Rekdal. Rekelaget begynner kl 1730 og har du noe på hjertet så er det bare å komme rekende.

Legg igjen en kommentar