Man høster som man sår, og når man legger innhøstinga til våren blir det skralle resultater.

Da var de to meget viktige treningskampene mot Estland og Finland over. Høgmo og Semb fikk viljen sin ved at eliteserien i Norge, klubbene, supporterne og ressurser ble ofret ettersom teoretikerne hadde funnet ut at fotball er best om vinteren fordi det eneste som skiller Norge fra å ha et landslag som får ut sitt … Fortsett å lese «Man høster som man sår, og når man legger innhøstinga til våren blir det skralle resultater.»

Da var de to meget viktige treningskampene mot Estland og Finland over. Høgmo og Semb fikk viljen sin ved at eliteserien i Norge, klubbene, supporterne og ressurser ble ofret ettersom teoretikerne hadde funnet ut at fotball er best om vinteren fordi det eneste som skiller Norge fra å ha et landslag som får ut sitt potensiale er at spillere fra den hjemlige serien som ikke er tatt ut på landslaget må spille 1-2 kamper i snevær og eller på banedekke som ikke er klar for ballspill.

Vi har omtalt dette fenomenet tidligere og det kan du lese om HER, HER, HER, HER og HER.

I kampen mot Estland benyttet Høgmo hele 2 spillere fra eliteserien i totalt 94 minutter og i kampen mot Finland benyttet han 2 spillere som tilsammen fikk 90 minutter.

Da burde jo alt være i den skjønneste orden da med lekent og offensivt spill som setter både Ullevaal stadion og nasjonen i fyr og flamme? Nei, spillet til Norge skremmer ingen andre enn potensielle publikummere fra å betale for å se dem spille og tilbake står en landslagssjef som pga fokusområder er latterliggjort.

Dette er utdrag av hva det store internett mener om innsats og fokusområde:

Spillergruppen på sin side fremstår mest av alt som skadeskutt og såra. Kaptein Skjelbred er nå ute og forsvarer sine medspillere mot det han mener er latterlige anklager om bl.a. overdådig luksus og generelt mye negativt støy. Vel, hvis det ikke er ønskelig så bør du ta en prat med sjefen for å høre om det ikke er mulig for ham å kalibrere seg slik at han slutter å fremstå som en keiser uten klær der fokusområdene utelukkende ser ut til å være å spille fotball på vinteren og profesjonalisere kostnadsnivået når man er på tur.

I stedet velger altså Skjelbred å refse pressen fordi de er for negative og at spillerne får det med seg da de leser aviser. Dette er altså samme person som til Josimar uttalte på spørsmål om hva han syntes om at Qatar hadde vått VM at han trodde Qatar har alle muligheter til å arrangere og gjennomføre et godt VM og på spørsmål om hva han mente om FIFA, så svarte han at det er nødvendig å ha et organ som var ansvarlig for arrangementer og overvåking, og den rollen hadde han inntrykk av at FIFA fyller godt.

La det synke inn: Skjelbred påstår han leser aviser, men Skjelbred hadde også inntrykk av at FIFA spilte sin rolle godt! At svarene ble gitt før en hendelse som satte ytterligere fokus på både arbeidsforholdene i Qatar og arbeidsmetodene til FIFA er ingen unnskyldning, dette kom ikke akkurat som en bombe dersom man har et snev av samfunnsegasjement.

Skjelbreds uttalelse minner om den til et truet eller stresset individ som glefser etter de som er nærmest. I stedet for å fokusere på eget elendig spill og ta inn over seg at mye av dette negative fokus stammer fra elendig spill og en egenrådig sjef som har feil fokus, prater tull og opptrer ute av takt med alle andre enn Nils Johan Semb og Morten Pedersen. Vil man ha vekk dette fokuset må de begynne å produsere resultater og et spill som engasjerer og de må ha en leder som ikke prater laget mer inn i møkka ann det han hittil har klart. Først da vil media slutte å fokusere på dette. Utbrudd som dette har mottsatt effekt. Har dere ikke lært noen ting av Vidar Riseth?

Legg igjen en kommentar