Vajebah Sakor klar for Vålerenga

Midtbanespilleren Vajebah Sakor er på lån ut sommeren 2016 Vajebah Sakor (20) er klar for Vålerenga. Midtbanespilleren forlot Asker i 2013 til fordel for Juventus i Serie A, hvor han fortsatt er under kontrakt. Sakor er i dag utleid fra Juventus til Westerlo i Belgia, og lånes videre ut derfra til Vålerenga, på en avtale som … Fortsett å lese «Vajebah Sakor klar for Vålerenga»

Midtbanespilleren Vajebah Sakor er på lån ut sommeren 2016 Vajebah Sakor (20) er klar for Vålerenga. Midtbanespilleren forlot Asker i 2013 til fordel for Juventus i Serie A, hvor han fortsatt er under kontrakt.

Sakor er i dag utleid fra Juventus til Westerlo i Belgia, og lånes videre ut derfra til Vålerenga, på en avtale som gjelder ut sommeren 2016.

Unggutten debuterte for Asker i 1. divisjon allerede som 15-åring, og er med det den yngste spilleren som har debutert i den nest øverste divisjonen i Norge gjennom tidene. Han har også flere kamper for Norge på aldersbestemte landslag.

– Vajebah er en venstrebeint midtbanespiller med stor aksjonsradius, bra fart/fysikk og et veldig godt blikk for spillet. Han har vært ute i den store verden, og vet hva som skal til for å prestere på et høyt nivå, sier Kjetil Rekdal og fortsetter. – At han ønsker å komme til Vålerenga er nok et bevis på at vi som klubb er attraktiv for unge spillere, og der har vi opparbeidet oss et veldig godt rykte blant klubber ute i Europa, sier Rekdal.

Vi ønsker Vajebah velkommen til klubben!

 

2 kommentarer til «Vajebah Sakor klar for Vålerenga»

Legg igjen en kommentar