Dagboka tirsdag 29. mars 2016

Tap for damene og tap for hockeygutta. Vålerenga er ikke fornøyd med dommerne, og Rosenborg har kjøpt seg ny spiller som er spilleklar til lørdag. Det verste først: Stabæk utklasset Vålerenga-damene i Vallhall i går. Seriepremieren endte 0-5. De 287 tilskuerne fikk se Vålerenga heve seg etter pause, men du vet hvordan det er når … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 29. mars 2016»

Tap for damene og tap for hockeygutta. Vålerenga er ikke fornøyd med dommerne, og Rosenborg har kjøpt seg ny spiller som er spilleklar til lørdag.

Det verste først: Stabæk utklasset Vålerenga-damene i Vallhall i går. Seriepremieren endte 0-5. De 287 tilskuerne fikk se Vålerenga heve seg etter pause, men du vet hvordan det er når motstanderen leder 5-0 halvveis. Ja, ja.

Fokus på dommerne

Dagsavisen velger å fokusere på dommerne i sitt referat fra den første semifinalen mot Lørenskog:

«Ett minutt før slutt: VIF tar ut keeper, spiller seks mot fem. Så går Jonas Oppøyen rett ned, men dommerne reagerer ikke. Høydramatisk i sluttsekundene».

Og når journalisten ser det dommerne ikke ser, er selvsagt ikke trener Knutsen vond å be:

– Det var jo en klokkeklar tripping. Mye kunne sett annerledes ut hvis dommerne hadde turt å ta den rett før slutt. Men det gjorde de ikke, sa han til Dagsavisen rett etter kampslutt.

– Det var jo en klar tripping på Oppøyen. Dommerne er ikke konsekvente, og det er irriterende. Nå får vi bare nullstille oss, og ta dem hjemme på Jordal onsdag, sa VIF-veteran Morten Ask til samme avis.

Dagboka mener

Vi spilte som lag bedre enn dem, men ble straffa på slurvete personlige feil. Regner med at gutta får beskjed om det der, så vi trenger ikke kjefte i denne omgang. Lukes de småfeila bort, så vinner vi.

For øvrig konstaterer vi at Ylven var en grei signering (scora da vi var i undertall). Og vi registrerer at Knutsen er enig med oss om feilene:

– Vi gjør grove feil i midtsonen, og får overganger imot. To mot èn, det er gavepakker til et så godt lag som Lørenskog, sier han til Dagsavisen.

Rosenborg

Rosenborg har kjøpt ny spiller, og han er spilleklar til kampen på lørdag.

– Jeg er en ballspiller. Jeg søker ball hele tiden, og ønsker å være kreativ. Men jeg er også fullstendig klar over at man må jobbe knallhardt uten ball, og den jobben tar jeg. Jeg er spilleklar til kampen mot Vålerenga. Så er det opp til trenerne om de ønsker å bruke meg allerede da.

Det sa Gudmundor Thorarinsson (23) til adressa.no, rett etter sin aller første treningsøkt som RBK-spiller.

Vi sier bare: Kjøp billett, støtt Vålerenga og ikke minst: Vær høylydt til stede og støtt gutta.

Ghayas Zahid

Ghayas Zahid fikk spille første omgang mot Spania da Norge U21 tapte 0-1 i går kveld. Han ble byttet ut ved pause med Martin Samuelsen.

Vålerenga i dag

Det er landskamper det handler om. Forbundet har til og med klart å komme på kant med sine egne mest trofaste supportere for en femtilapp. Er det mulig, liksom?

 

Legg igjen en kommentar