Dagboka mandag 28. mars 2016

Påska er overlevd og man kan ikke få pakka kjerringa, ungene og hunden i bilen raskt nok. Det haster med å komme seg fra bøgda og inn til byn. I dag spilles nemlig første hockeykamp i semifinalereunden og det er seriestart for fotballdamene. Dagboka er derfor skrevet i hu og hast med ei masete kjerring … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. mars 2016»

Påska er overlevd og man kan ikke få pakka kjerringa, ungene og hunden i bilen raskt nok. Det haster med å komme seg fra bøgda og inn til byn. I dag spilles nemlig første hockeykamp i semifinalereunden og det er seriestart for fotballdamene. Dagboka er derfor skrevet i hu og hast med ei masete kjerring over skuldra og en sutrete unge ventende i bilen. Kjære kjære Oslo…jeg kan ikke komme hjem raskt nok!!!

Saken er VIF – Saken er biff og serveres med LØK
I dag braker semifinalerunden løs. Hu hei som vi gleder oss. Som vanlig spilles det best av syv matcher, noe som betyr at førstemann med fire seire går videre til finalen.

Siden S.Oilers valgte Stothamar fikk vi Vålerenga Rejects aka Lørenskog Ishockey aka LØK. Noen ynder kalle LØK for LIK, selv ynder vi å kalle LIK for LIK og LØK for LØK. Kall en spade for en spade lissom. Det er jo det de er, løk.

Uansett…det er fire år siden laga sist møttes i semien. Da var det LØK som trakk det lengste strået og sikra seg finaleplassen. Denne gangen satser vi på at det blir anderledes. Gutta våre silte til kvarten som underdogs. Hard arbeid, enkel hockey og max lagmoral sendte byggefeltlaget Frisk Asker rett på en fortjent tidlig sommerfeire. Nå kan gutta sende LØK ut av sluttspillet i skam også. Finaleplassen er vi faktisk gode nok til å ta!

Pucken droppes kl 19.00. Møt opp i bordtennishallen borte i Lørenskog og støtt gutta fra tribben. Dette blir hett!!!

Toppserien sparkes igang
Toppserien sparkes igang i dag! Damelaget tar i mot småpikene fra Stabekk til hjemmekamp på Vallhall Arena. Avspark er klokken 15.00. Lad opp til matchen med dette intervjuet av årets kaptein Camilla Christensen.

Invitasjon til tribunemøte
Synes du det bør være flere syngende suportere på match? Skulle du ønske at det var enklere å hive seg med på sangene? Har du ideer til hvordan det kan bli mere liv på bredden? Eller er du bare nyskjerrig på om det er noe som du kan bidra med? I såfall er du invitert til tribunemøte fredag 1.april kl 18.00 på Klanskontoret (I tredje etasje over Bohemen).

Vålerenga i dag
Vi lar kjerringa ta seg av utpakkinga. Selv stikker man på direkten til Vallhall Arena og så rett til Bordtennishallen i Lørenskog. Det blir vel et kjapt stopp på Shell på hjemveien i kveld for baconpølse til meg og en blomsterkvast til madammen.

Legg igjen en kommentar