Skrøpelig i Sogndal

Lite å skrive hjem om fra andre serierunde i Sogndal palmesøndag. En elendig dag på jobben. Men pytt, pytt. Sånt skjer i de beste familier. Vi skulle egentlig fått minuspoeng for denne kampen her, så vi er glad til og glemmer hele greia. Sogndal – Vålerenga 1-0 Tippeligaen 2. serieomgang – Fosshaugadn 20.03.2016 – 3.453 solgte … Fortsett å lese «Skrøpelig i Sogndal»

Lite å skrive hjem om fra andre serierunde i Sogndal palmesøndag. En elendig dag på jobben. Men pytt, pytt. Sånt skjer i de beste familier. Vi skulle egentlig fått minuspoeng for denne kampen her, så vi er glad til og glemmer hele greia.

Sogndal – Vålerenga 1-0
Tippeligaen 2. serieomgang – Fosshaugadn 20.03.2016 – 3.453 solgte billetter

Vålerenga: Nei, vi tyster ikke på folka bak elendigheten. Ingen nevnt, alle glemt.
Sogndal: 10 fruktbønder og 1 bærplukker. Det holdt i bøtter og spann mot Oslos stolthet
Mål:1-0 (12.min) Bærplukker’n satte fram foten på et hardt og lavt innlegg fra venstre.
Dommer: Kai Erik Steen fra Gneist. God, men glemte å dømme straffe til Vålerenga

Du må se mye dårlig fotball for å kunne sette pris på de relativt få virkelig gode kampene, men det er for mye forlangt at folk går mann av huse for å nyte Vålerenga slik laget framsto i Sogndal av den grunn. Men vi er i det lune hjørnet fordi fotballsesongen i det hele tatt er i gang, og kaller dette et arbeidsuhell med klar forankring i undervurdering. Lille Sogndal hadde det lille som skulle til, til tider spelte dem med epleskrotten utapå skallet mens vålerengahjertene rusla avgårde i hvilepuls i dypet langt innafor logoen. Men verst av alt: Det så ikke ut til at gutta gleda seg. Og entrer du matta uten å være glad over å få spelle, kunne du like godt blitt hjemme.

Smilet som mangla på banen satt løsere på bortefeltet. Topp innsats av Ikaros, støtta av en gjeng veteraner, tilsammen opp mot 150 stykker.

På bildet vi klarte å knipse i kampens kulde, glor passe skrekkslagne sogndalsspillere etter ballen som Daniel (til venstre på bildet) nettopp har nikka knallhardt rett over tverrliggern. Den beste av Vålerengas to-tre sjanser. Den kom etter corner fra høyre som var det eneste vi fikk ut av en klar straffesituasjon der Deshorn ble meid ned av råtassen i sogndalsburet. Mens vi venta på hjørnesparket fikk «Oslo by» ny tekst mens vi pusta og flagga sogndalskeeper’n i nakken

Nå blire mål, nå blire mål
nå blire mål, nå blire mål til Vål’enga

litt mer sørgmodig da ballen igjen var på vei mot Vålerengas banehalvdel

Det blække mål, det blække mål
det blække mål, det blække mål for Vål’enga

men vi taper aldri

Men neste gang, men neste gang
men neste gang da blire mål for Vål’enga

Tre tapte poeng, men en ny sang. Nede for telling, men der har vi vært før.
Hvis du er Vål’enga reis opp!

4 kommentarer til «Skrøpelig i Sogndal»

Legg igjen en kommentar