Dagboka mandag 21. mars 2016

Vi går inn i den stille uke i hoppsasa-takt. Fotballgutta starta tydeligvis den stille uka i går. Håkkigutta har derimot ikke planer om å ta ferie enda. Velsigne dem for det!! Dagboka er levert. Ball Tap 0-1 borte mot Sogndal. Tja…Hva skal vi si om kampen som Rekdal allerede ikke har sagt? Sesongstarten har mildt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 21. mars 2016»

Vi går inn i den stille uke i hoppsasa-takt. Fotballgutta starta tydeligvis den stille uka i går. Håkkigutta har derimot ikke planer om å ta ferie enda. Velsigne dem for det!! Dagboka er levert.

Ball
Tap 0-1 borte mot Sogndal. Tja…Hva skal vi si om kampen som Rekdal allerede ikke har sagt? Sesongstarten har mildt sagt vært suboptimal. Det ser ikke ut som om Brown har utvikla seg hverken taktisk, pasningsmessig eller avslutningsmessig siden i fjor. Også Grindheim og Daniel er beige. De fremstår som  skygger av hva de viste i fjor vår. Stengel og Zahid ser ut som om de har reversjert utviklinga si. De mister alt for mye ball i farlige posisjoner og skal de først drible så dribler de ikke framover men hjemover. Er de skikkelig gode dribler de på tvers. Den eneste som leverer til nå er en 18 åring som har et så stort talent at han sannsynligvis hadde blitt bedre uansett hvem som trente han. Summen av dette er et lag offensivt totalt uten rytme. Det vi  mangler i rytme framover har vi tatt igjen i manglende bevegelse og pasningsfeil. Vi ber ikke om så mye. Vi ber om at spillera skal gidde og ha lyst til å spille ball. I Sogndal så det ut som om spillera hverken hadde tid, lyst eller evner. Det var direkte FLAUT! Dersom du orker kan du se sammendrag av kampen på sidene til klubben.

Det kommer referat fra kampen. Vi må bare la inntrykka synke inn først…

Håkki. Håkki. Håkki!
Lørdag spilte iskrigerne den 5 kvartfinalekampen borte mot det kjedelige byggefeltlaget Frisk Asker. Gutta spilte en solid match. Bortsett fra helt på slutten av tredje periode så eide vi kampen. For Vålerengas del var kampen preget av få personlige feil, solid defensiv jobbing og trøkk når man var i offensiv sone. Vi vant kampen 1-4 og leder 3-2 i kamper. Kampfakta leser du her. Kampen på tribuna endte med walk over. Også der var vi best.

I dag kan det hele avgjøres. Vinner vi matchen hjemme på Jordal i kveld…Ja…da er vi i semien! Kjøp billett til kveldens kamp her.

Vi vil bare si en ting: KJØPER DU BILLETT PÅ E-FELTET SÅ SYNGER DU !! E-feltet på Jordal er «Klansfeltet» og er unummerert. Der skal du tradisjonelt være medlem i Klanen for å få kjøpt billett.  Før måtte du ha sesongkort, kjøpe billett i Sjappa eller i billettluka på Jordal for å sitte på E-feltet. Sånn har det ikke vært i år. Denne sesongen har det vært mulig å kjøpe billett på E-feltet på Billettservice på nett. Dette har resultert i en del diskusjoner mellom tilskurere om feltet har free seating eller faste plasser, lite og sporadisk synging. For å si det litt enkelt; det er som om Jordal-trykket er borte. Vi veit det er sendt henvendelser til klubben vedrøernde dette og klubben har på Facebook svart at det må ha skjedd en feil hos Billettservice. Vi henger oss ikke så mye opp i det der. Det vi derimot henger oss opp i er at det pga bla denne «feilen» er blitt «stille» på Klansfeltet. Sånn skal vi ikke ha det. Gutta på isen skal kjenne at de spiller på hjemmebane. Bortelaget og bortesuporterne skal kjenne på kroppen at Jordal er bortebane. Jordal er det Vålerenga som eier! Vålerenga er oss…gutta på isen og oss på tribben. Oppfordringa fra oss i VPN er klar: KJØPER DU BILLETT PÅ E-FELTET SÅ SYNGER DU!

Vålerenga i dag
Det eneste stedet å være i dag er Jordal. Pucken droppes kl 19.00. Møt opp og støtt gutta når de sender Frisk Asker på hue og rævva ut av sluttspillet. La hagemøbelsalget i Askerhallen starte!

 

Legg igjen en kommentar