Dagboka onsdag 16. mars 2016

Hockey for liten og stor, innebandy for liten og stor, radioaktivitet for noen få utvalgte, og bursdag for en spesiell. Noe for enhver i dagens Dagbok. Fordel Frisk-Asker Så er tredje kamp i kvartfinalen unnagjort og Frisk-Asker har skaffa seg enda en seier, denne gangen på hjemmebane. Våre gutter tok ledelsen 0-2 i første periode, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. mars 2016»

Hockey for liten og stor, innebandy for liten og stor, radioaktivitet for noen få utvalgte, og bursdag for en spesiell. Noe for enhver i dagens Dagbok.

Fordel Frisk-Asker
Så er tredje kamp i kvartfinalen unnagjort og Frisk-Asker har skaffa seg enda en seier, denne gangen på hjemmebane. Våre gutter tok ledelsen 0-2 i første periode, men tapte kampen etter sudden death. Det betyr at vi må svare bønda med hjemmeseier på Jordal i morra kveld kl. 19:00. Vi kan ikke tape muligheten til å vinne bøtta pga. av en gjeng fra et sted med større traktortetthet enn Hedmarken.

Det gror godt i Hockey-Enga
vifbredde.no melder at Sondre Bolling Vaaler, Theodor Hagen, Alexander Thomas og Markus Langeng er tatt ut på U16-landslaget som skal spille turnering i Tyskland fra 29/3 – 2/4.

Der skal de møte først møte Italia og Sveits i et gruppespill, for så å spille plasseringskamper mot Tyskland, Østerrike og/eller Danmark.

Vi er stolte! Klin til og ha det gøy gutta!

Radioaktiv doping
Noen bryr seg ikke om å vinne ting, men gjør ALT for å klare målet sitt om å holde seg i Tippeligaen for det x antall året på rad. VPN erfarer at helgesingle Frode Kippe har vært og stanga høl i en beholder på Kjeller, så nå frykter Statens strålevern at det har lekket ut radioaktivt avfall i grunnvannet til jernbanestasjonen på vei til Gardermoen. WADA har nå engasjert seg i saken og vil gå inn for å undersøke alle LSK-spillere med geigerteller. Knitrer geigertelleren vil de umiddelbart bli kjent skyldig i doping og sendt til Tsjernobyl, så de skal føle seg hjemme på et like gudsforlatt sted som Lillestrøm.

Forsvarssjefen fyller år
Du trur det jo egentlig ikke! At Kjetil Wæhler er 40 år! Mannen som skriker FORSVAR bare av utseende og fortsatt, i den alderen, er en av Norges beste midtstoppere. Vi har begynt å lure litt på om han faktisk lider av det samme Benjamin Button-syndromet som Morten Berre, og eldes baklengs. Gratulerer så mye med dagen Kjetil! Du er en bauta!

Nok en kanonhelg i Vålerengas tjeneste
Orda er Vålerenga Innebandy sine, og de kan blant annet melde om at denne helgen sikret damelaget seg sølvmedaljer i 1.divisjon, herrene trygget plassen med seier i siste serierunde, og G-14 tok sitt første poeng for sesongen. Les mer her.

Enga i dag
Du skal hvile. Du trenger nemlig energi til å gi jernet på tribunen på Jordal Amfi i morra. Iskrigerne trenger oss alle sammen!

Legg igjen en kommentar