Hva synes du om kampen mot Viking?

Vålerenga tapte 0-2 mot Viking. Viking hadde et vakkert flaksemål, og kontret inn 2-0 på slutten. Dermed vant de fortjent. – Jeg synes vi får dårlig betalt. Vi klarte ikke score mål på de få sjansene vi skaper. Det synes jeg er skuffende, sa Kjetil Rekdal. [poll id=»20″]

Vålerenga tapte 0-2 mot Viking. Viking hadde et vakkert flaksemål, og kontret inn 2-0 på slutten. Dermed vant de fortjent.

– Jeg synes vi får dårlig betalt. Vi klarte ikke score mål på de få sjansene vi skaper. Det synes jeg er skuffende, sa Kjetil Rekdal.

[poll id=»20″]

5 kommentarer til «Hva synes du om kampen mot Viking?»

  1. Jeg synes Rekdal har ikke har tilføre Enga noe siden han ble ansatt. Kurven har vært nedadgående! Og Brown på topp?? Han kan jo knapt sparke en ball rett vei… Jeg fatter ikke at han får spille – igjen og igjen. Er det en prinsippsak fra Rekdal, siden han garanterte at han ville "ta Tippeligaen med storm"? Han burde jo satt minst to i går, Brown – men brenner så det synger. Hjelper ikke at han kommer til sjansene, de skaper han ikke selv – og var ikke han der, ville andre ha satt de!

  2. I tillegg har Rekdal klart å gjøre en av norges mest lovende spillere nesten ubrukelig; Zahid er blitt dårligere under Rekdal – og jeg er redd han ødelegger Berge også! Husk også det enorme antallet spillere inn og ut de tre siste årene… det viser mange feilkjøp og dårlig oversikt på transfermarkedet!!

Legg igjen en kommentar