Dagboka mandag 14. mars 2016

Det er mandag. Og det er den beste mandagen i året! I dag starter nemlig tippeligaen for Vålerengas del. Oboi…oboi…oboi…som vi gleder oss! Ball Kl 19.00 er det avspark i årets første tippeligakamp for Vålerengas del. Det er Viking som får æren av å gå på sitt første tap for sesongen. Det skal bli spennende … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. mars 2016»

Det er mandag. Og det er den beste mandagen i året! I dag starter nemlig tippeligaen for Vålerengas del. Oboi…oboi…oboi…som vi gleder oss!

Ball
Kl 19.00 er det avspark i årets første tippeligakamp for Vålerengas del. Det er Viking som får æren av å gå på sitt første tap for sesongen. Det skal bli spennende å se om det kommer tilreisende supportere til kampen. Økonomien har jo begått harakiri borte i Stavanger og Rogaland det siste året. Det har til og med gått rykte om at økonomien i fylket er så på felgen at Viking spurte forbundet om de kunne spille kampen over videolink da de har behov for å kutte kostnader. Dette skal forbundet ha avslått da de ikke klarte å finne ut hva en videolink var for noe. Uansett…Det gledes til kampstart!

Det som derimot ikke er så kult er at Marcus Sandberg er skada. Aslak Falch står derfor i stedet. Gutta som er tatt ut i troppen og er klar for spill i dag er:

Aslak Falch, Adrian Møller, Robert Lundström, Enar Jääger, Jesper Arvidsson, Kjetil Wæhler, Simon, Larsen, Christian Grindheim, Herman Stengel, Sander Berge, Ghayas Zahid, Elias Mar Omarsson, Deshorn Brown, Mohammed Abdellaoue, Niklas Castro, Daniel Fredheim Holm, Simen Juklerød, Rasmus Lindkvist.

Hockey
Andre kvartfinalekamp mot Asker ble spilt på Jordal i går. Kampen var egentlig ganske jevn. I perioder hadde vi faktisk et godt tak på Frisk, men det var litt stang ut for oss. Askerspillerne falt like lett som de pleier å gjøre når det er sluttspill. Deres tekniske trener Mysil R. Bergsprekken er stolt. Gutta tapte 2-3.  Kampfakta leser du her.

Nå står det 1-1 i kamper. Neste kamp spilles tirsdag i Askerhallen. Pucken droppes klokken 19.00. Frisk Asker jobber fortiden med å oppdatere nettsidene sine. Frisk Askers nye hjemmeside finner du her. Kjøp biletter i bua ved Askerhallen.

Har du lyst til å fornye garderoben til tirsdagens kamp? Kontakt gutta i Tribuneshopen. Nå er nemlig de fete t-skjortene klare og trykkeriet har levert. Som vanlig er det et begrensa opptrykk, 25 eksemplarer, så her gjelder det å være kjapp! T-skjorta er billig. Koster bare 200 bolls.

Verden i dag
Shit happends when you party naked. Husker dere den tidligere Stabæk-spilleren Christian Keller? Han triller baller på diverse gressmatter i Danmark for tida. Så ivrig er han på å trille ball at han mista kapteinsbindet i klubben han spiller for. Kapteinsbindet i Randers mista han etter at han har blitt kjæreste med kona til lagkameraten Jonas Borrings. Keller synes det ikke er spesielt unaturlig at han mista kapteinsbindet. Borrings derimot synes hele greia er mer alvorlig. Han vil ikke spille på lag med Keller igjen. Han ønsker seg med andre ord bort fra klubben. Det kjipe, for Borrings, er at han nettopp har forlenga kontrakten sin.

VPN forsøkte å få tak i Lars Bohinen for å få hans syn på denne saken, men Bohinen var ikke tilgjengelig for kommentar.

Vålerenga i dag
ALLE MANN TIL ULLEVÅL!!

Etter kampen feirer vi tre poeng med reker og majones mens vi ser Kjetil Rekdal lage mat på TV til mer eller mindre ukjente mennesker. I dag kjører vi kjøpemajo med hvitløksmak. Såpass fortjener vi!

Legg igjen en kommentar