Slik blir årets tabell

I år bestemte vi oss for å lage en tabell som var fri for sarkasme, følere og synsing med Vålerenga på topp. Nå er det på tide med å gjette plasseringer med dype, faglige begrunnelser etter å fulgt de fleste lag i sesongoppkjøringa.  1. Rosenborg Trønderne har i alle år vært NFF sin kjæledegge og … Fortsett å lese «Slik blir årets tabell»

I år bestemte vi oss for å lage en tabell som var fri for sarkasme, følere og synsing med Vålerenga på topp. Nå er det på tide med å gjette plasseringer med dype, faglige begrunnelser etter å fulgt de fleste lag i sesongoppkjøringa. 

1. Rosenborg
Trønderne har i alle år vært NFF sin kjæledegge og har derfor kunne slippe unna med alt. Nå har de også presidenten og da blir de et monster. Allikevel vil de være fotballfaglig svake.

2. Molde
Til tross for nedgang i oljenæringen gir lav kronekurs bedre kår for eksportindustrien noe som tyder på at Røkke fortsatt vil ha masse spenn. Dessuten har OBOS kjøpt store eiendommer på Ulven som Gjelsten har hatt eierinteresser i, han skulle derfor ha god likviditet. Dette vil gi foretaket Molde tilgang på midler når det butter i mot slik at de kan svekke motstandere med kjøp av sentrale spillere og dermed ende etter Rosenborg.
3. Bodø/Glimt
Det er alltid et tullelag som tar medalje, i år kan det like gjerne være de nordfra.
4. Strømsgodset
I byen hvor «5 om dagen» betyr kebab til frokost, lunsj, middag, kvelds og mellommåltid har spillerne mage til å tåle absolutt alt! Det vil også gi dem fordeler på fotballbanen når flatulensen slipper ut magesyregjæret kebabgass.
5. Vålerenga
Et sted havner Vålerenga og det er ikke på EC-plass. Antagelig ligger vi på topp en periode før alt handler om 4. plassen og det er da det går gæærnt når vi avgir poeng mot Bodø/Glimt, Sarpsborg 08 og Start.
6. Tromsø
Dette er en kjedelig tabellplassering og Tromsø er kjedelig lag. Høres ut som en fin kombo.
7. Odd
Dette er en enda kjedeligere tabellplassering og Odd er et enda kjedeligere lag. Da gir det seg selv?
8. Haugesund
De gjør det bra i serien, selv om de taper kampene, og kommer til cupfinalen og får dermed 2 kamper på Ullevaal. Hvorfor kommer de på 8. plass spør du? Fordi de tar 6 poeng mot Vålerenga. Derfor.
9. Viking
Det går ikke så bra med Stavanger om dagen og de trenger en opptur. Det unner ingen dem og vil derfor kjempe som vikinger på berserkergang, fulle i flein og med nonne i sikte, når de møter Viking. Da blir det mange stygge smeller.
10. Stabæk
Hva som skjedde i fjor veit ingen og siden ingen veit hvorfor det gikk så bra klarer de ikke gjenta bragden. Dermed ender det med mye sutring, mye Daniel Nanskog i media som kritiserer alt og alle og en plass nederst på tabellen.
11. Lillestrøm
De gir faen så lenge de ikke rykker ned.
12.  Brann
Jada, de er tilbake! De har ikke vært savna, men det gir alltid gåsehud når sutringa over hvor drit alt er gjaller mellom de sju fjell. Det er alltid umulig å vite hvordan nyopprykka lag virker i Tippeligaen, men det er alltid mulig å forvente lav tabellplassering for Brann.
13. Start
Mye vilje kompenseres med manglende evne. Det er et lag som ikke har skjønt en dritt siden Vålerenga snappet gullet fra dem og ingen signaler tyder på at de skjønner noe nå heller. Hvor tok den kommende landslagsspilleren Christer Kleiven veien?
14. Aalesund
Ærlig talt….
15. Sogndal
Uten fotballpresidenten er det ingen grunn til at saftblandera klarer å holde seg i Tippeligaen.
16. Sarpsborg 08
Vi sliter med faglig begrunnelser for hvorfor Sarpsborg ikke holder mål. Dette handler om humanisme! Sarpsborg har lidd lenge nok i Tippeligaen nå og det er på tide å la dem slippe. Vondt for oss men fint for dem at de får seg sin egen OBOS-leilighet.
Hva tror du? Legg gjerne igjen ditt eget tabelltips med begrunnelser, så får vi se om noen måneder hvem som har rett.

Legg igjen en kommentar