Dagboka mandag 7. mars 2016

Det er mandag. Fotballsesongen er bare et par dager unna. Det er mere enn hva man kan si om våren. Etter dagens traumatiske start har vi bare en ting å si: Til hælvette med den jævla klarholka! Fotball Gutta spilte treningskamp mot Strømsgodset lørdag. Oppgjøret på Marienlyst endte 3-3. Les kampreferatet vårt her.  Det var … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. mars 2016»

Det er mandag. Fotballsesongen er bare et par dager unna. Det er mere enn hva man kan si om våren. Etter dagens traumatiske start har vi bare en ting å si: Til hælvette med den jævla klarholka!

Fotball
Gutta spilte treningskamp mot Strømsgodset lørdag. Oppgjøret på Marienlyst endte 3-3. Les kampreferatet vårt her.  Det var ikke en stor kamp, men det er gøy at vi putter tre. Dog er det mindre gøy at vi slepper inn tre. For at det skal bli skikkelig bra må vi snøre igjen sekken bak. Dette sier også Kjetil Wæhler til klubbens nettsider etter kampslutt.

Nå er det bare å glede seg til sesongstarten til helga!

Hockey
Lørdag spilte Iskrigerne siste hjemmekamp (grunnserien) for sesongen. Vi møtte Stavanger Oilers og det ble et 1-4 tap. Kampfakta finner du her. Med seieren sikra Stavanger Oilers seriegull. Vi gratulerer Stavanger Oilers som seriemestere sesongen 15/16.

I morgen møter gutta Kongsvinger i den siste kampen i grunnserien før sluttspillet begynner til helga. Nå må gutta nullstille. Alt kan skje i sluttspillet. Vi minner om at innsats slår talent så det gjelder å krumme nakken og peise på!

På tirdag droppes pucken klokken 19.00. Kampen ser man på Sumo. Ellers trekker/velger laga motstandere til kvartfinalene rett etter runden på tirsdag er over. Dette sendes direkte på TV2 Sportskanalen så det er bare å følge med.

Amerikansk fotball
Damelaget til Vålerenga Trolls søker nye spillere. De trener mandager 18-20 og onsdager 20-22 på Jordal kunstgressbane. Meld deg inn i facebookgruppa deres for mer info!

Vålerenga i dag
Jaaaa…..vi veit! Vålerenga Sjakklubb er ikke en del av VIF-familien (enda), men vi nevner dem for det. Vi har notert oss at de for første gang er blitt seriemestere i sjakk! HURRA.

Elles så diskuterer tabelltips  i redaksjonen. Noen bedriver mer kvalifisert gjetning enn andre. Har du tanker om åssen tabellen kommer til å se ut, så kom med det. Bruk gjerne kommentarfeltet under.

Legg igjen en kommentar