Dagboka onsdag 2. mars 2016

Vi skal rase litt mot TV 2s grådighet og vi skal glede oss over målscorere. Mye fotball; lite annet i dagens dagbok. Det er snart Tippeliga, og i den forbindelse har TV 2 fortalt oss hvor mye de skal ha pr måned om du vil se alt av fotballen de har å vise. 449,- er … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. mars 2016»

Vi skal rase litt mot TV 2s grådighet og vi skal glede oss over målscorere. Mye fotball; lite annet i dagens dagbok.

Det er snart Tippeliga, og i den forbindelse har TV 2 fortalt oss hvor mye de skal ha pr måned om du vil se alt av fotballen de har å vise. 449,- er prisen de har satt for å at du skal få lov til å se Premier League og Tippeliga fra og med nå. Den gode ånden de hadde for ikke så lenge siden, som de viste ved å sette opp 25 runder av Tippeligaen allerede nå, døde altså rett før seriestart.

Ok. Du får Premier League på kjøpet, men 449 kroner du heller kan bruke på ditt lokale vannhull enn å sløse dem bort på kapitalistene fra Bergen. Norsk fotball er bra, men er det 449, pr måned bra? Premier League er et helt greit tillegg, men det er såpass dårlig at det ikke kan forsvare prisen.

Nei TV 2, dette er skuffende. Vi er ikke sinna, bare skikkelig skikkelig skuffa.

Treningskamp med svung

I går spilte Vålerengas herrelag mot FC Marbella på akkurat Marbella (eller Marbæjja om du vil). Kampen endte 4-0 i Vålerengas favør. Vi aner ikke hvordan matchen så ut siden den ikke gikk på noe som helst form av stream. Det kunne jo kanskje vært av TV 2s interesse å få til en form for TV-sending av tippeligalagenes treningskamper, men vi skjønner at de ikke vil ha kunder.

Omarsson scora mot Marbella
Omarsson scora mot Marbella

Uansett! Målene ble scoret av Emil Mar Omarsson, Rasmus Lindkvist, Moa og Ghayas Zahid. Fire målscorere og alle i andre omgang. Vi kaller det en god gjennomkjøring. Om du vil vite hva sjefen sjøl mener m dette så kan du jo ta turen innom VIF Fotball Elites hjemmeside.

Vålerenga i dag

Det er ikke sportsquiz, men om du vil heller bruker penger på et Vålerenga-sted enn å gi dem til TV 2 kan vi garantere mye ball på Bohemen.

3 kommentarer til «Dagboka onsdag 2. mars 2016»

Legg igjen en kommentar