Dagboka tirsdag 1. mars 2016

Dagboka ser nærmere på Kjetil Siem, Norges Fotballforbund, Ibba og får med seg at det spilles kamp på Marbella kl 16. Ronny Aasland, Kjetil Siem og Yngve Hallen. Det er gjengen som har styrt norsk fotball de siste årene, hvor lønningene har gått til himmels samtidig som resultatene ikke har forbedret seg. Det er ingen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 1. mars 2016»

Dagboka ser nærmere på Kjetil Siem, Norges Fotballforbund, Ibba og får med seg at det spilles kamp på Marbella kl 16.

Ronny Aasland, Kjetil Siem og Yngve Hallen. Det er gjengen som har styrt norsk fotball de siste årene, hvor lønningene har gått til himmels samtidig som resultatene ikke har forbedret seg. Det er ingen hemmelighet at VPN lenge har vært kritiske til forbundet, men det VG og delvis Dagbladet har hostet opp den siste uken, må jo få enhver til å se at denne gjengen ikke duger.

Hvordan er det egentlig mulig at en ansatt i forbundet omtaler de han faktisk skal samarbeide med som illojale? Vålerengas Stig-Ove Sandnes fikk denne karakteristikken:

«Det kan virke som du er dyktigere på å bygge ned virksomheter enn å skape noe selv. Har til dags dato ikke opplevd at du har bidratt med en inntektskrone. Men å belære andre – der er du en ener».

Dagboka skjønner nå hvorfor det er mye surr i fotballforbundet. Når en overbetalt Kjetil Siem synes problemet med eposten er at den havner i media, da skjønner du at de sliter. Kanskje må han bruke tiden til å skrive nye reiseregninger, reiseregninger som han først har nektet VG å få se, før han etter hvert skjønner at dette blir en «sak» og sier at han gjerne viser reiseregningene sine. Er det mulig?

NRK satiriks kan «avsløre» at talentspeidere fra FIFA er imponert over reiseregningene til Siem.

Vålerenga på 6. plass

Sporten.com har nå tatt for seg Vålerenga, og tipper det blir 6. plass. Konklusjonen er: Så hva er det egentlig som gjør at ikke Vålerenga ender høyere? Til dels kan det skyldes turbulensen rundt Vålerengas anstrengte økonomi og skadeproblemer. Så fort Vålerenga vinner et par kamper, snakkes det om medaljer i hovedstaden – noe vi fikk eksempler på i fjor.

Altså antydes det at omgivelsene i Vålerenga er som i Bergen: Urealistiske. Hva tenker du om det?

Ibba til Japan

NTB skriver at spissen Abdurahim «Ibba» Laajab fortsetter som fotballspiller i Asia. 30-åringen har signert en avtale med japanske Yokohama. Den japanske klubben spiller i 2. divisjon og angriperen blir lagkamerat med keeperveteranen Kazuyoshi Miura på 49 år.

Den tidligere Vålerenga-spilleren ble til overs i kinesiske Hebei Fortune da klubben nylig hentet inn spillere som Ezequiel Lavezzi, Gervinho og Stéphane Mbia nylig. Lykke til, sier vi.

Vålerenga i dag

Det er ny kamp på Marbella klokka 16 i dag mot et lokalt lag fra Segunda B, men den verken vises på tv eller streames. I stedet kan du bli inspirert og kose deg med noen funny football chants fra England.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 1. mars 2016»

Legg igjen en kommentar