Dagboka torsdag 3. mars 2016

Hvis du holder til i Oslo og omegn, se ut av vinduet ditt nå. Ser dette ut som et land hvor det skal spilles Tippeliga om litt over ei uke? Hoderystende dagbok coming up. Ny førstekeeper valgt Dagsavisen kan i dag melde at Vålerenga har valgt ny førstekeeper. Valget har falt på Markus Sandberg, som … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. mars 2016»

Hvis du holder til i Oslo og omegn, se ut av vinduet ditt nå. Ser dette ut som et land hvor det skal spilles Tippeliga om litt over ei uke? Hoderystende dagbok coming up.

Ny førstekeeper valgt
Dagsavisen kan i dag melde at Vålerenga har valgt ny førstekeeper. Valget har falt på Markus Sandberg, som da får sin offisielle debut mot Viking i serieåpninga neste helg. Rekdal insisterer imidlertid på at «…det positive er at vi har kamp om plassen og den fortsetter selvfølgelig».

Iskrigerne til Plankebyen
Hockeygutta spiller borte mot Stjernen i Fredrikstad i kveld 18:30. Vi forventer større innsats og bedre resultater enn vi fikk se hjemme mot OL-byen i forrige runde. Sleng kona og unga i bilen og legg deg på E6, så rekker du kampen etter jobb.

Lundström har trua
Hjemmesida til klubben har intervju med en svensk høyreback som har trua på 2016. Vi synes Robert har sett best ut av alle i oppkjøringa. Dette lover godt!

Noen har trua, andre bare håper
Diskusjonen går innad i redaksjonen om sesongen som kommer, Reka, og utviklingen vi ser eller ikke ser. De fleste er vel skjønt enig i at Reka og de rundt ham har gjort en god jobb med å rydde opp i klubben, både administrativt og i garderoben de siste åra. For noen av oss sitter vi likevel med følelsen av at andre lag får mer ut av ressursene og spillerne sine, enn vi klarer.

Rekdal og Tandberg er ambisiøse. Det er bra! Vi skal for eksempel ha «forskjellige måter å angripe på avhengig av hvor vi vinner ballen på banen». Høres kjempeflott ut! Men du er ikke en god leder bare fordi du er ambisiøs. Du må kunne gjennomføre prosjektene også. Og akkurat DET har noen av oss i hvert fall til gode å se på banen. Jada, det gikk fint når vi hadde Gunnarsson og Zahid som leverte i 2014, men det er akkurat det at Rekdals og Tandbergs spillestil virker litt for avhengig av individuelle prestasjoner til en hver tid, istedenfor at man oppnår et jevnere resultat med et sterkt kollektiv og en satt struktur. Som undertegnede skrev for noen uker siden: det hadde jo vært hyggelig om spillerne innimellom visste sånn ca. hvor lagkameratene er på banen rent instinktivt. Samtidige bevegelser og en pasning Grindheim nesten kan slå i blinde, fordi han veit at Lindkvist har starta akkurat i det rommet.

Mens noen av oss har stor tro på I, har noen bare et håp, og alle elsker Enga. Så blir de stående, disse tre: tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten til klubben.

Enga i dag
Vi gleder oss over at en ateist fikk klemt inn et bibelsitat i dagboka, og kjører til Fredrikstad etter jobb for å væra ordentlig supporter! Dessuten kan vi anbefale å laste ned siste podcast fra «Fotballklubben», der Enga, Eivind B. Sundet og Viggo Strømme får noen minutes of fame.

En kommentar til «Dagboka torsdag 3. mars 2016»

Legg igjen en kommentar