Ikaros har samlet inn 17.860 kr til bøter

Ikaros har samlet inn og gitt totalt 17.860 kroner til klubben. Bare i fjor fikk Vålerenga 207.500 kroner i bøter for supporterrelatert atferd som ulovlig blussing. VPN intervjuet Ikaros i mai i fjor etter at de hadde blusset ulovlig på Åråsen. Da stilte vi dette spørsmålet: – Dersom klubben blir ilagt bøter er dere villige … Fortsett å lese «Ikaros har samlet inn 17.860 kr til bøter»

Ikaros har samlet inn og gitt totalt 17.860 kroner til klubben. Bare i fjor fikk Vålerenga 207.500 kroner i bøter for supporterrelatert atferd som ulovlig blussing.

VPN intervjuet Ikaros i mai i fjor etter at de hadde blusset ulovlig på Åråsen. Da stilte vi dette spørsmålet:

– Dersom klubben blir ilagt bøter er dere villige til å dekke disse?

– Vi har flere ganger før hjulpet til når det har tikket inn julebord-kontingent fra NFF, og det kommer vi selvfølgelig til å fortsette med. I tillegg bidrar både Ikaros og resten av AE på dugnader for klubben. Senest under DNB-cup tidligere i år.

En utmerket oversikt som Aperopet nylig gjorde, viser at Vålerenga bare i 2015 fikk 207.500 kroner i bøter.

VPN har nå sendt lenke til intervjuet med Ikaros til klubbens daglig leder, Morten Nydal. Og vi spurte om hvor mye hjelp klubben har fått fra Ikaros-miljøet.

– Det er riktig at folk i Ikaros har gjort dugnad ved enkelte anledninger. Det har vi satt pris på, i likhet med alle andre som bidrar med dugnad i forskjellige sammenhenger! 17.860 kroner er det vi har fått i rene kroner.

– 70 medlemmer i Ikaros klarte gjennom fjoråret å samle inn litt over 250 kroner i snitt hver. Tusen takk, Vålerenga takker for bidraget! Men vi lurer litt på hvem som skal betale resten, og utfordrer gjerne de ansvarlige for ulovlig bruk av pyroteknikk, som ikke bare er Ikaros, på å komme med gode forslag. NB! Vi har spurt Tor Olav, og han vil ikke.

– Jeg vil også ha det sagt, at selv om vi misliker sterkt episodene med ulovlig bruk av pyro som vi har hatt, forserer vi arbeidet med å få til mer bruk av pyro på tribunen. Vi synes at pyro er en fantastisk stemningsskaper – så lenge den er lovlig!

Så da er spørsmålet: Hvem synes du skal betale Vålerengas bøter for ulovlig blussing, og hvor lenge skal egentlig dette fortsette?

En kommentar til «Ikaros har samlet inn 17.860 kr til bøter»

Legg igjen en kommentar