Se Vålerenga – Anzhi direkte her!

Her finner du dagens treningskamp mot Anzhi. Direkte fra Spania. Kampstart 16.00.   Kampen sendes av Anzhi, så vi har ikke peiling på om vi vil få russisk eller engelsk kommentator. Vålerengas lag fra start: 1 Marcus Sandberg – 5 Robert Lundström, 3 Enar Jääger, 24 Kjetil Wæhler, 8 Jesper Arvidsson – 40 Simen Juklerød, 19 … Fortsett å lese «Se Vålerenga – Anzhi direkte her!»

Her finner du dagens treningskamp mot Anzhi. Direkte fra Spania. Kampstart 16.00.

 
Kampen sendes av Anzhi, så vi har ikke peiling på om vi vil få russisk eller engelsk kommentator.

Vålerengas lag fra start: 1 Marcus Sandberg – 5 Robert Lundström, 3 Enar Jääger, 24 Kjetil Wæhler, 8 Jesper Arvidsson – 40 Simen Juklerød, 19 Christian Grindheim, 18 Rino Falk Larsen, 22 Elias Mar Omarsson, 26 Deshorn Brown, 9 Rasmus Lindkvist

Vålerengas tropp: Marcus Sandberg, Aslak Falch, Adrian Møller, Robert Lundström, Jesper Arvidsson, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Enar Jääger, Rino Falk Larsen, Christian Grindheim, Niklas Castro, Mattias Totland, Simen Juklerød, Nenass Eriksson, Rasmus Lindkvist, Deshorn Brown og Elias Mar Omarsson.

Se hva Kjetil Rekdal hadde å si før kampen:
https://www.youtube.com/watch?v=SXwTrSpg8yM

En kommentar til «Se Vålerenga – Anzhi direkte her!»

Legg igjen en kommentar