Dagboka onsdag 24. februar 2016

Etter å ha sittet i eviglange møter om det nye designet på kaviartubene og åssen kaviarstjerna skal se ut når du klemmer på tuben, er det en underdrivelse å si at livet ikke gir mening. Dog holdes hodet høyt, for i kveld spiller fotballgutta treningskamp og i morra er det hockeykamp. Dagboka er servert. Fotball … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 24. februar 2016»

Etter å ha sittet i eviglange møter om det nye designet på kaviartubene og åssen kaviarstjerna skal se ut når du klemmer på tuben, er det en underdrivelse å si at livet ikke gir mening. Dog holdes hodet høyt, for i kveld spiller fotballgutta treningskamp og i morra er det hockeykamp. Dagboka er servert.

Fotball
I dag spiller fotballgutta treningskamp mot Anzhi. Kampen starter kl 16.00. Er du ikke i Spania sier du? Vel…fortvil ikke. Du kan se kampen live her.

Vålerengas lag fra start: 1 Marcus Sandberg – 5 Robert Lundström, 3 Enar Jääger, 24 Kjetil Wæhler, 8 Jesper Arvidsson – 40 Simen Juklerød, 19 Christian Grindheim, 18 Rino Falk Larsen, 22 Elias Mar Omarsson, 26 Deshorn Brown, 9 Rasmus Lindkvist

Vålerengas tropp: Marcus Sandberg, Aslak Falch, Adrian Møller, Robert Lundström, Jesper Arvidsson, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Enar Jääger, Rino Falk Larsen, Christian Grindheim, Niklas Castro, Mattias Totland, Simen Juklerød, Nenass Eriksson, Rasmus Lindkvist, Deshorn Brown og Elias Mar Omarsson

Håkki 
I morra hiver vi oss på banen til garasjen borte i Manglerud for å se Iskrigerne ta med seg tre poeng tilbake til Jordal.

Vi trodde lenge at alle MS-supportera hadde fått et kollektivt anfall av strupekreft eller i alle fall en kollektiv kraftig halsbetennelse siden de ble sunget ut på Jordal av Miniklanen. Det er jo innmari kaldt oppe i det der venterommet som det kaller for garasjen. Uansett…vi registrerer at det likevel står til liv der borte. De siste dagene har sosiale medier vært fulle av krenka MS-supportere som ikke kjenner seg igjen i VPNs sosialrealistiske artikkel «Fra feber til brucellose – en fortelling om hvordan det er å leve i skyggen av storhet«. Vi er overraska over den noe seine responsen, men det er da hyggelig at man blir lest av andre enn de som faller inn under målgruppa vår.

Vi vil benytte anledninga til å minne om kampen i morra. Før du hiver deg på banen ut av sentrum kan det være lurt å stikke innom fastlegen slik at du får tatt de nødvendige vaksinene man trenger for å unngå å catche smitte i arktiske strøk. Husk uansett å kle deg godt slik at du ikke blir sjuk. Vi har nemlig hjemmekamp på lørdag.

Vålerenga i dag
Følg Vålerengas treningskamp og ta en tur innom Manglerud der det skal være vårslepp på hockeylaget. Noen timer i friluft og solskinn vil nok gi dem en føling med både høysnue og allergi tidsnok til kampen mot Vålerenga i morgen.

Legg igjen en kommentar