Dagboka tirsdag 23. februar 2016

Det er mindre enn tre uker til seriestart i fotball og bookmakerne lar deg vinne penger på å gjette hvem som blir toppscorer. En liten dagbok er her. Marcus Pedersen (Strømsgodset) og Christian Gytkjær (Rosenborg) peker seg ut som favorittene. Unibet tilbyr ikke mer enn 2,50 ganger innsatsen på førstnevnte, mens oddsen på sistnevnte står i … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. februar 2016»

Det er mindre enn tre uker til seriestart i fotball og bookmakerne lar deg vinne penger på å gjette hvem som blir toppscorer. En liten dagbok er her.

Marcus Pedersen (Strømsgodset) og Christian Gytkjær (Rosenborg) peker seg ut som favorittene. Unibet tilbyr ikke mer enn 2,50 ganger innsatsen på førstnevnte, mens oddsen på sistnevnte står i 3,65. Betsson-eide NordicBet er oppe i henholdsvis 6,00 og 7,00 ganger pengene for de to, skriver Hegnar.no.

Markedssjef Daniel Vassbund i NordicBet synes det blir spennende å se hva Moa kan finne på.

– Finner han gammel storhet, er 17 veldig god odds, sier Vassbund.

Denne dagboka minner om at i 1991 ble Karl Petter Løken toppscorer med 12 mål. Så alt er mulig. Moa kan absolutt bli toppscorer i 2016.

Snapchat

VPN er ikke av den moderne sorten, men Snapchat har vi. Det har også Vålerenga Fotball, og der fikk vi med oss bilder fra treningsleiren i Marbella. Gutta får fysio, spiser mat, trener på grønn fotballbane og de går rundt på hotellet med inne- og utebasseng i henholdsvis joggesko og flippflapper.

I tillegg fikk vi se Rekas deilige lunsj-kombo: Honning og tomatsaus.

Valerengaoslo er det magiske navnet for alle som vil følge på Snapchat.

Mer dyptpløyende info om treningsleiren får dere på klubbens sider her

Schjønberg

Ekstrabladet i Danmark har en liten sak om at Michael Schjønberg «er tilbage i Danmark efter sit ophold i norsk fodbold og håber snart at lande et nyt trænerjob».

Artikkelen fremstår som en jobbannonse, og VPN håper selvsagt det ordner seg for dansken. Som det står:

«Om det bliver som cheftræner, assistenttræner eller ungdomstræner, at han skal arbejde næste gang, er ikke så afgørende for den 49-årige tidligere OB-hardhitter».

Vålerenga i dag

For den som ikke allerede er på Marbella og ser guttas to økter, kan Bohemen trygt anbefales: Arsenal – Barcelona og Juventus – Bayern München, sorry, men stort bedre får du ikke internasjonal fotball.

 

 

 

 

En kommentar til «Dagboka tirsdag 23. februar 2016»

Legg igjen en kommentar