Dagboka mandag 22. februar 2016

Helga er overstått og vi skulle ønske vi hadde fått noe av de samme greiene som Miniklanen hadde putta i seg på lørdag. De var on fire! Isteden har vi fått løvetann te av alternative Sigve på jobben. Det smaker gress og er vanndrivende. Stemminga er deretter også. Håkki – tre poeng mot Sparta Etter to kamper, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 22. februar 2016»

Helga er overstått og vi skulle ønske vi hadde fått noe av de samme greiene som Miniklanen hadde putta i seg på lørdag. De var on fire! Isteden har vi fått løvetann te av alternative Sigve på jobben. Det smaker gress og er vanndrivende. Stemminga er deretter også.

Håkki – tre poeng mot Sparta
Etter to kamper, eller seks perioder om du vil, uten at gutta klarte å putte i ordinær tid, så var det sjukt digg at de putta hele fem mot Sparta. Vi fant fortjent 5-3. Krysser fingra for at gutta har knekt kode for sluttspillet nærmer seg.

Noen andre som har knekt koder er Miniklanen. Høydepunktet på tribunen denne lørdagen var de øyeblikkene hvor Miniklanen regelrett sang ut Spartasupporterne. Disse øyeblikkene var det faktisk mange av. Miniklanen var on fire og de sang vel egentlig ut hele amfien om man skal være ærlig. På neste hjemmekamp, som for øvrig er førstkommende lørdag mot LIK, så må vi voksne ta oss sammen!

Med seieren mot Sparta er det tre poeng opp til Frisk på fjerdeplass. Vi møter MS borte i garasjen på torsdag. Da må vi ta med oss tre poeng tilbake til Jordal. Pucken slippes 18.30. Det er bare å hive seg på t-banen etter jobben for å støtte gutta.

Fotball – siste innspurt av sesongoppkjøringa
Vålerenga spilte treningskamp mot Stabæk lørdag. Gutta dro i land en 2-1 seier. Greit det er treningskamp men det er alltid digg å slå det byggefeltslaget. Begge måla våre ble scora av Elias Mar Omarsson. Hva Elias har å si om kampen kan du se her.

Søndag reiste gutta til Marbella og siste innspurt av årets sesongoppkjøring. I utgangspunktet er det lagt opp til to treningskamper i Spania, men tidspunktet for disse er enda ikke satt.

Daniel Braaten til Brann
En som ikke skal til Marbella er Daniel Braaten. Han skal til Bergen. Brann har nemlig lenge sett etter en litt stasjonær ving som har problemer med å involvere seg i kampene, men som er flink til å jobbe med press på ballfører så lenge han kan løpe rett frem. Nå virker det som om de har funnet en slik spiller. Vi ønsker Daniel masse lykke til.

Årsmøtet i Vålerenga Håndball nærmer seg
Årsmøtet i Vålerenga Håndball avholdes 14.mars klokka 18.00 i Jordalhallen. Tre styremedlemmer er på valg, og to har meldt at de ikke ønsker å fortsette i to nye år. Det vil si at man trenger nye kandidater til styret.

klubbens facebooksider kan man lese at dagens styre er svært fornøyd med at økonomien er på plass, juniorene strømmer på og fremtiden ser lys ut. Dog er altfor mye ansvar på for få mennesker. De ønsker derfor at mennesker med erfaring/kunnskap om organisasjonsledelse, prosjektledelse og/eller har generell ståpåvilje melder seg som medlemmer til styret. Er du tilknytta håndballen og har den kompetansen/erfaringen de ser etter: Kjenn din besøkelsestid og meld deg til tjeneste.

Nye Vålerenga Hockey t-skjorter
Vi liker gutta i Tribuneshopen. Nå holder de på å lage noen nye freshe t-skjortedesigns for de coole catsa og sweete dollsa som følger Vålerenga Hockey. VPN har sett utkast til design og vi kan si en ting: Det blir nice! Skjortene skal være klare til starten av neste sesong. I mellomtiden kan du myse litt på de andre greiene gutta har laget. Hva med å korte ned ventetida med å kjøpe seg en frekk piquet med kjerka på? Kjøp et handlenett med samme motiv i samme slengen, så har du noe å ha greiene dine i også.

Vålerenga i dag

Sola skinner. Vi teller ned til torsdag da vi skal en tur i garasjen for å se Cato Cocozza få 5+LD slik at han kan komme seg raskere hjem til tacotorsdag med madammen.

Legg igjen en kommentar