Dagboka fredag 19. februar

Uka drar seg mot slutten, noen har signert, men hvem, det vet vi ikke! Klubbens Snapchat har i dag teasa oss med at man signert en spiller i dag, men at vi ikke får vite mer om det før i morgen. Vi skal ikke spekulerer for mye i hva det kan det være, men gleder … Fortsett å lese «Dagboka fredag 19. februar»

Uka drar seg mot slutten, noen har signert, men hvem, det vet vi ikke!

Klubbens Snapchat har i dag teasa oss med at man signert en spiller i dag, men at vi ikke får vite mer om det før i morgen. Vi skal ikke spekulerer for mye i hva det kan det være, men gleder oss til spennende nyheter i morgen!

Følger du ikke klubben på Snapchat enda så heter de VålerengaOslo.

Kjipt i Askerhallen

Vålerenga gikk på en smell mot Frisk i går. Tapet ble stort, faktisk stod det 4-0 i målprotokollen når kampen var ferdig.

Når noe er så begredelig så velger vi faktisk å bare la det forbigå i stillhet. Vi vet at gutta har det vondt i dag, så forhåpentligvis skjerper de seg nok til at det ikke skjer igjen.

Walk-over mot Lillestrøm

Vålerenga innebandy spilte kamp mot Lillestrøm på søndag og tapte. I ettertid ble det utført stikkprøver på spillerne og det viste seg at fugla hadde en ikke spilleberettiget spiller med i troppen. Det er selvfølgelig ikke lov og forbundet gjorde kort prosess.

Dermed vinner Vålerenga kampen 5-0 på walk-over.

Tilslutt kan vi vel ta med at spillern var spilleklar, men at lisensen ikke var betalt. Og uten lisens får man ikke lov til å spille.

BREAKING NEWS BREAKING NEWS…Sist helg møttes som kjent Vålerenga og Lillestrøm her hjemme. Det er bevist at Lillestrø…

Posted by Vålerenga IF Innebandy on 18. februar 2016

Vålerenga i helgen

Lørdag tar Vålerenga imot Sparta Sarpsborg til match på Jordal. Kampen begynner 16.00.

Et par timer før, helt nøyaktig klokka 14.00, så møter fotballgutta Stabæk til kamp. Vi regner med at matchen går på kunstgresset på Nadderud, altså ikke stadion. Budstikka streamer kampen, men du må mest sannsynlig betale for å se den.

Legg igjen en kommentar