Dagboka onsdag 17. februar 2016

Det var deilig å ta skalpen til Stavanger Oilers. Like deilig er det ikke å vite at vi har folk i egne rekker som gang på gang ødelegger for Vålerenga. Og Aaron Samuel går til CSKA Moskva. Hjemmelaget var kanskje hakket bedre i går kveld, men Vålerenga var fullt på høyde og det var slettes … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 17. februar 2016»

Det var deilig å ta skalpen til Stavanger Oilers. Like deilig er det ikke å vite at vi har folk i egne rekker som gang på gang ødelegger for Vålerenga. Og Aaron Samuel går til CSKA Moskva.

Hjemmelaget var kanskje hakket bedre i går kveld, men Vålerenga var fullt på høyde og det var slettes ikke noe ran som skjedde. 0-0 og seier på straffer er sjelden, men også deilig kost.

Stavangers Dan Kissel fikk brudd i venstre pekefinger og blir sannsynligvis borte noen uker. Rogalands Avis spør:

– Tre av Oilers-spillerne ble igjen på isen for å konfrontere VIFs Brede Czisar om hendelsen etter kampen tirsdag. Tror du det var med vilje?

– Jeg så ikke dette, men når du går til nettet vet du at det kommer slashinger og krysstaklinger. Det er spillets natur. Jeg kan aldri tenke meg at dette var noe han gjorde med vilje, men det kostet meg en finger, sier Kissel.

Tullinger som ødelegger

Ja, så ble det 100.000 kroner i bot til klubben fordi tullinger i egne rekker ødelegger. Vi siterer fra NFF sine sider:

«Utvalget legger i skjerpende retning vekt på at det var et betydelig omfang av pyroteknisk materiale som ble benyttet, samt at bruken av pyroteknikk foregikk på selve kampområdet og således blant publikum. Handlingene ble foretatt i umiddelbar nærhet til mennesker og innebar dermed en større risiko for skade.  

Det legges også i skjerpende retning vekt på at de fleste av personene som deltok i hendelsene var maskert i form av å bruke finlandshette. Maskering bidrar til å skape økt usikkerhet og frykt blant øvrige publikummere.

Endelig legges det i skjerpende retning vekt på at Vålerenga flere ganger har blitt sanksjonert for lignende overtredelser, senest 3. mai 2015. Utvalget bemerker for ordens skyld at man ikke har hensyntatt i særlig grad de eldre sakene ved utmåling av straffen, men legger vekt på den nyere straffehistorikk (sak 4/2015) som i seg selv gir grunnlag for skjerpelse på grunn av gjentakelse». 

VPN spør alle som leser: Hva kan gjøres for å få slutt på dette tullet? Dette handler ikke om å være for eller imot blussing, men for eller imot å ødelegge for Vålerenga.

Aaron Samuel

CSKA Moskva har signert Aaron Samuel. Riktignok gjelder avtalen bare fram til sommeren, men det er visstnok opsjon på forlengelse. Det er nettstedet supersport.com som melder dette.

Vålerenga i dag

Tja. Champions League på Bohemen er alltid et alternativ, men enda bedre er det om du kan få blusserne til å betale for seg.

 

3 kommentarer til «Dagboka onsdag 17. februar 2016»

 1. Noen av oss har advart I mot amøbene I mange år, men fått kun dritt I retur…, men HVEM hadde rett ? Jeg og flere sa dialog hjelper ikke, til døve ører…
  Neste gang er det spill for tomme tribuner, for noe klubben og klanen skulle gjort noe med for LENGE siden, tatt tak og fått de ut og vekk…, de fleste så hvor dette skulle ende, halloo

 2. Det er en endeløs naivitet overfor disse utskuddene…
  Dialog?Det er som dialog med IS,funker jævlig bra.
  Drittungene får lov til å ødelegge vålenga i fred. Folka som ønsker dialog har nå like mye skyld som indirekte støtter disse taperne.

 3. Riktig, de har hatt så og si NULL motstand, og har nok bare skoggledd av klubben og klanen og sk…dialog linja har gitt oss masse bøter og dårlig publisitet I media, og nå altså snart spill for tomme tribuner..
  Gratulerer, mange av dere har fått det som dere vil, dere er nok kjempestolte nå…

Legg igjen en kommentar