Dagboka tirsdag 16. februar 2016

Det er nå mindre enn en måned til seriestart i Tippeligaen. Vålerenga har ikke imponert, og Nettavisen har en såkalt ikke-sak når de forteller at Rekdal utelukker forsterkninger før seriestart. VPN er kjent for å være negative og pessimister, men det er faan meg ikke mye optimisme å hente i det laget presterer utpå banen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 16. februar 2016»

Det er nå mindre enn en måned til seriestart i Tippeligaen. Vålerenga har ikke imponert, og Nettavisen har en såkalt ikke-sak når de forteller at Rekdal utelukker forsterkninger før seriestart.

VPN er kjent for å være negative og pessimister, men det er faan meg ikke mye optimisme å hente i det laget presterer utpå banen om dagen. Vi vil egentlig være Mor Teresa og strø godhet og kjærlighet over alle, men som sagt: Det er ikke lett.

Men for å vise hvor glade og optimistiske vi er, gir vi deg noen Mor Teresa-sitater:

Det finnes ingen nøkkel til lykke. Døra står alltid åpen.

Vi kan ikke gjøre store ting, men små ting med stor kjærlighet.

Av og til tror vi at det vi gjør, bare er en dråpe i havet. Men havet ville vært mindre uten den dråpen.

Okey, du har tatt poenget. Vålerenga kan bli et helt greit Tippeliga-lag i år, men slik det ser ut akkurat nå, er nok Rosenborg, Odd, Godset og antagelig Molde noen hakk foran oss i kvalitet.

Nettavisen og Rekdal

– Vi har verken planer eller økonomi til å hente noen som helst. Vi må klare oss med de vi har, og vi har ei bra gruppe. Når folk er i form og skadefri har vi et bra lag, noe vi viste i lange perioder i fjor, men klart vi er sårbare, sier Rekdal til Nettavisen.

Det som sannsynligvis har skjedd på morramøte hos Nettavisen, var at en sjef sa til journalisten (la oss kalle han Martin):

– Dø, du sitter bare og klør deg på pikken, nå får du ta en telefon til Valle, så spør du om de har tenkt til å kjøpe noen spillere.

Martin svarer: – Men har du hørt at Vålerenga har råd til å kjøpe spillere?

Sjefen: – Nei, det har jeg ikke.

Martin: – Men hva er saken da?

Sjefen: – Hallo, hva lærte du egentlig i Volda? Sier Reka at de skal kjøpe spillere, så har du en sak. Sier han at de ikke skal kjøpe spillere, så har du også en sak. Hallo, liksom.

Daniel Braaten 

Nå skriver Bergensavisen at Brann trolig vil kjøpe Daniel Braaten i løpet av uka. 33-åringen er som kjent uten kontrakt, og han var med bergenserne til Florida for en liten stund siden.

Denne dagboka sier bare lykke til, Daniel – skjønner at du vil få noe mer ut av karrieren din. Personlig ser jeg helst at du finner deg en hyggeligere klubb, men det skal Bergen ha for: Engasjement. Du kan sjelden bruke det engasjementet til noe annet enn å bli stukket i ryggen på Fotballpubben, men byen har engasjement.

Vålerenga i dag

Det er Stavanger mot Vålerenga kl 19 i kveld. Bortekamp. Det kan bli i tøffeste laget for våre gutter, men gjør et ærlig forsøk. PSG – Chelsea kl 2045 på Bohemen høres ut som en grei deal.

 

 

4 kommentarer til «Dagboka tirsdag 16. februar 2016»

  1. Det Vålerenga har vist hitill i oppkjøringa er ikke egnet til å få folk til stadion. Det har knapt nok vært antydning til godt spill. Kan ikke se at vi har hevet oss i noen av spillets faser og med dette kan vi lett bli overkjørt når serien starter; dessverre. Godt spill får folk til å komme på kampene og hva er egentlig den progressive utviklingen på veien mot ny stadion. Jeg er forbannet og
    forventer noe annet enn det jeg opplevde i høstsesongen ifjor og under oppkjøringen i 2016.
    Dette er Vålerenga og ikke bønna fra Lillestrøm så se til å gi noe til supporterne…

Legg igjen en kommentar