Dagboka mandag 15. februar 2016

Vålerengamesterskapet gjorde helga til en fest! Dagboka i dag er derfor av det korte slaget. Dog er den ikke kort nok. Vi veit nemlig at dersom kjæringa leser dagens bok så er det «noen» som må sove på soffan i natt. Vålerenga Fotball + Vålerenga Hockey = Fest! I år slapp vi unna alt av kliss, fjas og kosemoseoverdose … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. februar 2016»

Vålerengamesterskapet gjorde helga til en fest! Dagboka i dag er derfor av det korte slaget. Dog er den ikke kort nok. Vi veit nemlig at dersom kjæringa leser dagens bok så er det «noen» som må sove på soffan i natt.

Vålerenga Fotball + Vålerenga Hockey = Fest!
I år slapp vi unna alt av kliss, fjas og kosemoseoverdose som den jævla valentinerdagen påtvinger oss. I år feira vi nemlig alle hjerters dag med den familien vi liker aller aller best. Vi feira nemlig med Vålerengafamilien!

Hockeygutta dro i land seieren for andre år på rad. Pokalen blir dermed i garderoben på Jordal ett år til. Folle ble kåra til Vålerengas MVP, også dette for andre år på rad. Dog erre Ylven som tar ansvaret for pokalen. Hva Folle og Ylven hadde å si etter kampslutt ser du her.

Dagen var en fest. Iskrigerne, fotballgutta, Speaker’n, Klanen, Miniklanen, fyren ved siden av meg og dama hans, kioskpersonalet på Valle og Jordal, Tippen, Kongen og til og med undertegnede koste seg. Det la heller ikke noen dempning på stemninga at man kunne vandre mellom Jordal og Valle i strålende solskinn. Sa vi at det var en fin dag?

Camilla Christensen blir kaptein på damelaget.
Camilla Christensen blir kaptein på damelaget denne sesongen. Å være kaptein er et stort ansvar. Derfor har Brocken satt sammen et kapteinsteam. Så lenge Camilla er på banen er det hun som bærer kapteinsbindet, men hun får også med seg Jennie Nordin og Ingrid Søndenå i det nyetablerte teamet.

– Camilla er et naturlig valg for oss. Jeg kjenner henne fra tiden i Kolbotn, og hun har veldig gode lederegenskaper og er en spiller som går foran på banen. I tillegg har hun lang erfaring i Toppserien, og var en del av A-landslagstroppen til Roger Finjord i fjor, sier David Brocken på klubbens nettsider.

Damene serieåpner hjemme mot Stabæk 28. mars. Sett av datoen allerede nå.

Innebandy
Søndag var det duket til hatoppgjør i Teglverket. Innebandygutta tok nemlig i mot Lillestrøm.  Gutta våre var ubeseira så langt i 20016, men det var før kampen mot fugla. Vi gikk på et begredelig surt 5-7 tap. ÆSJ.

Vålerenga i dag
Valentinerdagen var i går. Det betyr at man i dag får kjøpe blomster og sjokolade til halv pris. Det passer bra når man har litt å gjøre godt igjen på hjemmebane.

Legg igjen en kommentar