Dagboka torsdag 18. februar 2016

Seine hastverksdagbøker er også dagbøker. Viktig bortekamp for hockeygutta Iskrigerne spiller borte mot Frisk-Asker i kveld. Etter en deilig borteseier mot Soilers på tirsdag håper vi å fortsette den gode trenden i dag. Vi regner med at det var iskrigernes glede over å ha slått fotballgutta på søndag som ga de det lille ekstra og … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 18. februar 2016»

Seine hastverksdagbøker er også dagbøker.

Viktig bortekamp for hockeygutta
Iskrigerne spiller borte mot Frisk-Asker i kveld. Etter en deilig borteseier mot Soilers på tirsdag håper vi å fortsette den gode trenden i dag. Vi regner med at det var iskrigernes glede over å ha slått fotballgutta på søndag som ga de det lille ekstra og sørga for at kassa blei stengt på DNB Arena.

Dette er årets viktigste bortekamp for hockeygutta. Vi kjemper med Frisk om 4. plassen, noe som er viktig for hjemmebanefordel i sluttspillet. Vi ligger for øyeblikket 3 poeng bak kveldens motstander, som er på 4. plass i Get-ligaen. Dette er mao. en 6-poengs kamp som ingen av laga har råd til å tape.

Så oppfordringa vår er: ALLE MANN TIL ASKER I ETTERMIDDAG! Pucken droppes 18.30.

Offensive mønstre
Morten Tandberg forteller på hjemmesida til klubben om at de nå terper på offensive mønstre på trening. Undertegnede har etterlyst en klar struktur i måten vi angriper på i lang tid. Det er ikke det at vi må være like «satt» i måten å angripe på som RBK, Godset, og Odd, men det hadde jo vært hyggelig om man innimellom visste sånn ca. hvor lagkameratene er på banen rent instinktivt. Det er jo ikke akkurat som om de nevnte klubbene har gjort det dårligere de siste åra med sine måter å angripe på. Sesongstarten blir særdeles spennende!

Ellers stille på fotballfronten
Mens dette skrives på en Bærumkollegas kontor ser jeg plutselig rett på terminlista til Stabæk. Det minner meg på at Daniel Braaten nå trener med nettopp dem. For bare to dager siden trodde VPN at han skulle skrive kontrakt med Brann, men det ser ut som det blei for mye skarring for den lune Braaten, så nå har han tatt seg en tur til Nadderud og finslepent riksmål. Vi håper du finner lykken Daniel, og typisk nok kommer du til å levere i kun 2 kamper neste sesong; Hjemme og borte mot oss.

Kjøp sesongkort
Kjøp sesongkort! Det fremmer den mentale helsa til alle som er glad i klubben!

Enga i dag
Pell deg til Asker! Kjør vestover fra Oslo, forbi Daniel Braaten, og når du hører dialekt har du kommet for langt.

En kommentar til «Dagboka torsdag 18. februar 2016»

Legg igjen en kommentar