Dagboka torsdag 11. februar 2016

Selv ikke homo sapiens av dårlig kvalitet og kranglete pappadalter får ødelegge det som ser ut til å bli en kongeblå Enga-helg. Latterlig I går ble det klart at 12 menn er idømt bøter på 30.000 kr hver for å ha vært involvert i en arrangert slåsskamp mellom Vålerenga- og Brannsupportere i mai 2014. Flere … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. februar 2016»

Selv ikke homo sapiens av dårlig kvalitet og kranglete pappadalter får ødelegge det som ser ut til å bli en kongeblå Enga-helg.

Latterlig
I går ble det klart at 12 menn er idømt bøter på 30.000 kr hver for å ha vært involvert i en arrangert slåsskamp mellom Vålerenga- og Brannsupportere i mai 2014. Flere på forumer og i kommentarfelt skriver at det er latterlig at dette kommer opp så lenge etter selve episoden.

Undertegnede synes folk som slåss er latterlige. Disse mindre intelligente utgavene av homo sapiens bruker klubben vår som en unnskyldning for å få utløp for all frustrasjonen de sitter inne med gjennom vold, istedenfor å ta seg en håndjager for å lette på trykket, sånn som vanlige mannfolk. Kanskje de er for dårlig utstyrt til å klare det? Boling er jo som kjent noe drit i så måte veit dere.

Rekdal om Celina
Nei, I uttaler seg ikke om dama til Trøim, men om jyplingen som mener han eier fotball-Norge etter å ha slått et innlegg på hodet til Sergio Aguero i helga. Rekdal uttaler til TV2 Sporten:

«Ydmykheten til unge spillere, foreldre og agenter er blitt litt borte. Det kreves for mye før man har vist noe. På et landslag skal de beste spille – uansett. Er du god nok, får du sjansen!»

Etter hva undertegnede har lest rundt saken, er vi glad vi har unggutter med beina godt planta på jorda i klubben nå, i motsetning til tidligere(Hei Singh!). Vi foretrekker også faren til Stengel fremfor faren til Celina.

Treningskamp på lørdag
Den eneste hjemmekampen i oppkjøringa til sesongen spilles på lørdag kl. 14:00 i Valhall. Vålerenga møter Flora Tallinn. Det er gratis for unga og bare 50 spenn for de voksne. Da er det bare å samle rubbel og bit av familie og vennegjeng, og ta turen!

Vålerenga-dagen
Må du ha mer enn en dag med Vålerenga på ei helg sier du? Fortvil ikke, for på søndag gjentas suksessen fra i fjor med Vålerenga-dagen Hockey vs. Fotball. Hockeykampen på Jordal begynner kl. 14:00, og fotballkampen i Valhall begynner kl. 16:00. Begge kampene er gratis. Det blir bussing mellom arrangementsstedene, servering, sesongkortsalg og annen moro! Det finnes verre ting å bruke en søndag i februar på!

Enga i dag
Vi noterer oss at slalomprinsen Henrik Kristoffersen elsker Enga og hater laget fra jernbanestoppet på vei til Gardermoen. Også kjøper vi sesongkort a´dere! Enten på nett eller på Vålerenga-dagen på søndag.

En kommentar til «Dagboka torsdag 11. februar 2016»

Legg igjen en kommentar