Dagboka onsdag 10. februar 2016

I dagens dagbok er Lyn grinete, vi skal se på rosa traktorer og den forestående Vålerenga-helgen. Vålerenga Fotball Elite fikk for en stund siden Moods of Norway som ny draktdressleverandør. Det i seg selv fikk en del Vålerenga-supportere til å sette morrakaffen i halsen. Traktor på brystet? Det kan jo ikke gå an. Og nå kommer … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 10. februar 2016»

I dagens dagbok er Lyn grinete, vi skal se på rosa traktorer og den forestående Vålerenga-helgen.

Vålerenga Fotball Elite fikk for en stund siden Moods of Norway som ny draktdressleverandør. Det i seg selv fikk en del Vålerenga-supportere til å sette morrakaffen i halsen. Traktor på brystet? Det kan jo ikke gå an.

Og nå kommer de til å sette ettermiddagspølsa i halsen.

At Vålerenga-supportere har likt Moods of Norway lenge er viden kjent. Her fra Bergen, 2013.
At Vålerenga-supportere har likt Moods of Norway lenge er viden kjent. Her fra Bergen, 2013.

For nå ønsker de at du, Vålerenga-supporteren, skal ta bilde av noe rosa, legge det ut på Instagram og tagger det med #traktormotbrystkreft #rosakraft #brystkreftsaken og #valerengaoslo. 

Men hvorfor skal du gjøre det? Enkelt: Du kan vinne noe. «Vinne» er et konsept Vålerenga Fotball vanligvis ikke operer med i måneder som februar og august, så dette er ganske spennende.

Premiene er ikke tre poeng, men to billetter til «I kveld med Ylvis» 16.februar, et gavekort fra Moods of Norway på 1000,-, en signert Vålerenga-drakt og to billetter til Hengern på serieåpningen mot Viking 14. mars.

Konkurransen trekkes allerede fredag så her må du være kjapp. Og er du enda kjappere så kan du få vafler i Moods-sjappa i Karl Johans gate. Men det er bare mellom 12:00 og 14:00.

Grine-Lyn

Lyn forsvant ned i glemselen for noen år siden, men det betyr ikke at de ikke benytter seg av hver eneste sjanse de har til å komme i mediene. Nå sutrer de i NRK mot det nye serieforslaget NFF kommer med på årets fotballting. Det er rett og slett tragisk, sier fotballederen i Lyn. Ifølge NRK er forslaget følgende:

I forslaget som skal behandles på forbundstinget, foreslås det nemlig at antall 3. divisjonsavdelinger skal reduseres til seks fra dagens 12. Det innebærer at ingen vil rykke opp fra 3. divisjon denne sesongen.

Joda Lyn. Vi skjønner at det er kjipt å ikke ha muligheten til å rykke opp. Men på den positive siden så kan dere jo oppleve enda et nedrykk! Og det er jo på en måte engasjerende det også.

Når det gjelder det nye seriesystemet så anbefaler vi Marius Helgås innlegg på egen blogg om hva det faktisk vil si.

Vålerenga-helga

Til helgen er det Vålerenga mot Flora Tallinn (fotball, lørdag) og Vålerenga fotball mot Vålerenga hockey i hockey og fotball (søndag). Kampen mot Tallinn er en treningskamp, og en kamp vi mistenker er satt opp som et ledd i betalingen av Enar Jääger. Kampen går på Klanens Webradio med både lyd og bilde. Mer info om lenke til sending kommer nærmere kampstart.

12716336_10153954625325746_5444850406489584560_o

Vi har gjennom Vålerenga fotballs hjemmesider fått bekreftet hoveddommer i begge kampene på søndag: Svein Erik Edvartsen. Samme som i fjor, med andre ord. Ellers så gjør klubben oss oppmerksomme på at de fortsatt trenger frivillige. Ta kontakt med klubben, da vel! Det blir garantert gøy.

Vålerenga i dag

Det er sportsquiz på Bohemen. Om du ikke gidder det så kan du jo lese deg opp på estiske nan før lørdag.

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 10. februar 2016»

Legg igjen en kommentar