Dagboka fredag 5. februar 2016

Kun en uke igjen til Vålerenga mot Vålerenga, hockeygutta skal underholde i helga og det skal jammen meg fotballgutta også. Vålerenga vs Vålerenga Det er snart duket for den store Vålerenga-dagen og det kan se ut som at det blir ganske bra med folk, i år som i fjor. Over 2000 har meldt seg på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 5. februar 2016»

Kun en uke igjen til Vålerenga mot Vålerenga, hockeygutta skal underholde i helga og det skal jammen meg fotballgutta også.

Vålerenga vs Vålerenga

Det er snart duket for den store Vålerenga-dagen og det kan se ut som at det blir ganske bra med folk, i år som i fjor. Over 2000 har meldt seg på facebook-arrangementet, så da kan jo du gjøre det samme:

Et av årets kuleste arrangementer er på vei! Vi skal, skal du?

Posted by VPN on 18. januar 2016

Det blir mye moro og det går busser fra Jordal til Vallhall. Basert på fjoråret så anbefaler vi likevel de som vil slippe kø til å ta beina fatt, enten for å gå hele turen eller for å ta t-banen mellom Ensjø og Helsfyr. Bonusen er selvfølgelig at man rekker en øl eller tre på veien.

Vålerenga vs Lørenskog

I morgen tar hockeygutta imot wannabes fra Lørenskog. Det jævla drittlaget som ingen helt skjønner hvorfor eksisterer skal igjen få skitne til Jordal med sitt besøk. At den klubben ikke er slått konkurs og alle involvert henretta er utenfor vår forståelse, men sånn kan det gå.

Matchen begynner 16.00 og det kommer til å bli ganske fullt.

Vålerenga vs Lovech

Om Lovech er verdig en kamp mot våre helter er vi veldig i tvil om. Uansett så er det de som står på motsatt banehalvdel på La Manga i morgen. Lovech spiller på nivå to i bulgarsk fotball, som vel ikke akkurat er kjent for sine gode klubber fra før. Hva som har gitt de retten til å være med på La Mange kan man lure på, men så er det som regel lite som er logisk med oppgjørene på La Manga.

Etter litt googling så finner vi ut at Lovech var laget som i desember masjerte av banen i en seriekamp når de hadde fått to mann utvist. Deretter ble laget diskvalifisert fra ligaen, så de har med andre ord ikke sesong akkurat nå.

Sesongkort

Du har kjøpt sesongkort ikke sant? Nei? Vel, da syns vi at du bør få ut fingern.

Kjøp sesongkort 2016

Vålerenga idag

Lad opp til morgendagens kamper med en god øl! VPN har også fått litt kjeft siste døgnet, men det kommer vi tilbake til i egne saker.

En kommentar til «Dagboka fredag 5. februar 2016»

  1. Lovech har nettopp slått Odd 2-0 og Godset 1-0. De spilte EL kvalikk i sommer. Er nok grei kvalitet på motstanderen, selv om de har blitt kastet ut av hjemmlig liga pga protester. De har også Bjørn Maars Johnsen i troppen, med historikk fra Vålerenga.

Legg igjen en kommentar