Dagboka torsdag 4. februar 2016

En ganske rolig Enga-torsdag uten hockey, resulterer i en liten og søt dagbok. Juling på La Manga I sin første ordentlige treningskamp for året fikk Vålerenga juling av PFC CSKA Moskva på La Manga i går. Kampen endte 4-1 til russerne. Etter kamprapportene å dømme var det en del personlige feil som førte til motstanderens … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. februar 2016»

En ganske rolig Enga-torsdag uten hockey, resulterer i en liten og søt dagbok.

Juling på La Manga
I sin første ordentlige treningskamp for året fikk Vålerenga juling av PFC CSKA Moskva på La Manga i går. Kampen endte 4-1 til russerne. Etter kamprapportene å dømme var det en del personlige feil som førte til motstanderens mål, og vi regner med at sånt blir luka bort før seriestart. Odd endte over oss på tabellen i fjor, og de slo PFC CSKA Moskva for bare en uke siden, så vi har tydeligvis fortsatt en del å jobbe med. Undertegnede er mest spent på om man ser et tydelig tegn til en rød tråd i måten man spiller fotball på etter hvert. Synes ikke det har vært lett å se under regjeringstida til Rekdal/Tandberg.

Målet vårt kom på et godt initiativ inn i banen fra Lundstrøm, ballen blir tackla til Moa, som trer igjennom Lundstrøm som har fortsatt løpet sitt, og han setter opp Brown på blank kasse. Noget nonchalant avslutning fra Brown, men ballen går i mål. Litt mer beslutsomhet i avslutninga vil roe en del nerver i sånne situasjoner i fremtida. På forhånd takk Deshorn!

Neste kamp for Vålerenga på La Manga er lørdag 6. februar kl. 16.00 mot Litex. Kampen sendes på TV2Sportskanalen og Sumo.

Langer til USA
Akkurat som Brann, har Michael Langer emigrert til Florida, men der Brann kommer hjem om en uke eller to, har Langer bestemt seg for å bli i Tampa Bay Rowdies de neste to åra. Vi skulle ønske det var motsatt. Lykke til Michael!

Nye Jordal
Fikk du ikke lest saken vår om Nye Jordal, hvor vi har tatt en prat med lederen av Byutviklingskomiteen i Gamle Oslo, Steinar Heldal, sier du? Fortvil ikke, her er en link!

Vålerenga i dag
Vi bemerker oss at hageflekkene i Florida er jævlig små, og tar en tur på quiz på Times på Galgeberg. Og som ikke det var nok quiz, så spør vi: hva står alle bokstavene i PFC CSKA Moskva for?

Legg igjen en kommentar