Dagboka onsdag 3. februar 2016

Vi har bilder av arbeidet med den nye stadion, Vålerenga tok en deilig seier mot Storhamar i går og VPN kan bare beklage at vi er sent ute med dagboka, men så har vi også hørt at «it is never too late to be what you might have been». Det handler altså om den viktige … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. februar 2016»

Vi har bilder av arbeidet med den nye stadion, Vålerenga tok en deilig seier mot Storhamar i går og VPN kan bare beklage at vi er sent ute med dagboka, men så har vi også hørt at «it is never too late to be what you might have been».

Det handler altså om den viktige fjerde plassen i sluttspillet, og nå har Vålerenga muligheten til å sikre seg den. Litt ironisk er det dog at sjansen for at nettopp Vålerenga og Storhamar møtes igjen i kvartfinalen, er relativt stor. Men da får vi hjemmebanefordelen.

Stavanger

Stavanger Oilers har funnet ny trener. Petter Thoresen gir seg som kjent etter sesongen for å bli norsk landslagstrener. Den nye treneren ble presentert på en pressekonferanse onsdag. Assistenttrener Pål Gulbrandsen tar nå over jobben som hovedtrener i klubben. Han starter i jobben 1. mai.

VPN har all grunn til å tro at Oilers vil fremstå like sutrete og skammelig i pressen i fremtiden som de har gjort den siste tiden. Intet nytt under solen der, altså.

Gjermund Kongshavn

Gjermund Kongshavn spilte bare to-tre kamper i Tippeligaen i fjor, men nå skriver iTromsø at TIL kan ha funnet ut av hans skadeproblemer.

– Jeg har ikke følt meg så bra siden oppkjøringen i 2013 – da sto jeg fast i Vålerenga og gjorde et godt år der. Under oppkjøringen til 2014 var det mye tull og i fjor var det også bare tull, sier Kongshavn til iTromsø.

Det som keeperen mener bare var «tull» er skader og atter skader. Men nå kan TIL kan ha funnet løsningen på lyskeproblemene.

Påkjørt mens han solet seg

Brann-trener Lars Arne Nilsen, pappan til Sivert Heltne Nilsen, har opplevd dramatikk under treningsleiren i USA.

Han skal ifølge Bergens Tidende ha blitt overkjørt av en SUV mens han lå og solte seg på området der laget bor.

Heldigvis ser det ut til å ha gått bra med Brann-treneren.

Michael Langer

Vi holder oss i USA litt til. Tampa Bay Rowdies har sikret seg ny tredjekeeper, skriver nettstedet Empire of Soccer.

The Rowdies also found their third keeper this week with the signing of Austrian Michael Langer. The 31-year-old netminder developed in the system of Bundesliga club Stuttgart, where he eventually cracked into the first team in 2007. He then bounced around the top two divisions in Germany before earning consistent playing time at Vålerenga in Norway’s top division over the past two years.

Vålerenga i dag

Vålerenga mot CSKA Moskva kl 19 på La Manga i dag. Sumo viser kampen.

PS. «Ha deg vekk, du er en alkis». Ja, riktig svar er Eirik Bakke. Denne er neppe vanskeligere. Hvem sa: «En fotballkamp uten øl er en håndballkamp».

Her er noen bilder fra arbeidet med ny stadion.

En kommentar til «Dagboka onsdag 3. februar 2016»

Legg igjen en kommentar