Dagboka tirsdag 2. februar 2016

Det er hockeykamp mot Storhamar i kveld som gjelder. Ellers kan dagboka melde nytt om Harmeet Singh, og ingen nyhet om Sander Berge er en god nyhet om Sander Berge. Martin Rønnild har visstnok rukket å bli en veldig populær spiller blant Storhamar-fansen, og til lokalavsien HA sier han at han gleder seg til å … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. februar 2016»

Det er hockeykamp mot Storhamar i kveld som gjelder. Ellers kan dagboka melde nytt om Harmeet Singh, og ingen nyhet om Sander Berge er en god nyhet om Sander Berge.

Martin Rønnild har visstnok rukket å bli en veldig populær spiller blant Storhamar-fansen, og til lokalavsien HA sier han at han gleder seg til å møte Vålerenga på Jordal Amfi.

– Det er noe spesielt med matchene mot Vålerenga. Jeg har ikke vært lenge i Storhamar, men jeg merker at alle girer seg opp litt ekstra når vi spiller mot dem, sier Rønnild, før han fortsetter:

– Jeg er klar for å smelle på. Jeg prøver alltid å jobbe hardt, og mot Vålerenga skal det smelle skikkelig, sier han.

Ja, det er riktig, Martin. Det skal smelle, og du skal få kjenne det. Kl 19 i kveld.

Harmeet Singh
Harmeet Singh har vært klubbløs siden nyttår og har nå signert for FC Midtjylland. Sportsdirektør Claus Steinlein hos danskene kaller Singh for et «scoop», og han sier til nyhetsbyrået Ritzau:

– Harmeet er en dygtig midtbanespiller, der dækker flere positioner. Han er en stærk assist- og erobringsspiller og en spiller, vi har fulgt gennem længere tid.

– Han har gjort det godt i Molde og er inde omkring det norske landshold. Så det er en spiller, vi er glade for at tilknytte vores trup, siger sportsdirektøren.

Sander Berge
«TV2 erfarer: West Ham ønsker seg Berge på permanent basis». Dette var intet mindre enn tittelen på en av deres nettsaker i helgen. Uten en eneste kilde, det antydes ikke en gang at de har snakket med noen som vet noe mer, så vil journalisten ha oss til å tro at West Ham vil kjøpe 17-åringen før overgangsvinduet stenger 2. februar.

Vel, litt spenning i hverdagen skal vi kanskje ikke klage på, men hvis journalister lurer på hvorfor Hunter S Thompson sa følgende om denne rasen, så vet vi svaret:

“The press is a gang of cruel faggots. Journalism is not a profession or a trade. It is a cheap catch-all for fuckoffs and misfits—a false doorway to the backside of life, a filthy piss-ridden little hole nailed off by the building inspector, but just deep enough for a wino to curl up from the sidewalk and masturbate like a chimp in a zoo-cage.”

Ansettelser
Det er nye ansettelser i Vålerenga Fotball. Denne dagboka nøyer seg med å registrere dette som et faktum, uten å si noe høyt. Men dagboka registrerer at det skjer. Vif-fotball.no skriver:

«Espen Bjørneseth er ansatt som klubbassistent og leder for det nye prosjektet «På kamp med Vålerenga». Han er for mange kjent som klansmann og supporterblogger, blant annet på våre hjemmesider. Nå skal han først og fremst jobbe med å introdusere Vålerenga for barn og unge i Oslo-området».

Vålerenga i dag
Det er kun hockey det handler om i dag, og Vålerengas kamp om fjerde plassen. Møt opp på Jordal kl 19. Ellers legger vi inn en enkel kviss i dag. Hvem snakket I om da han sa: «Ha deg vekk, du er en alkis».

PS
Nyt grunnarbeidet:

 

 

Legg igjen en kommentar