Dagboka mandag 1. februar 2016

Mandag morgen og man har klokka inn før sjefen! Hadde det ikke vært for at alternative Sigve  prøver å rekruttere deltakere til latteryogakurset sitt ved å tapetsere heisen med latteryogapropaganda, så hadde vi nesten vært blide! Dagboka er uansett levert. Håkki Lørdag tok Iskrigerne i mot XXX på Jordal. XXX er vel det laget i GET-ligaen som har hatt … Fortsett å lese «Dagboka mandag 1. februar 2016»

Mandag morgen og man har klokka inn før sjefen! Hadde det ikke vært for at alternative Sigve  prøver å rekruttere deltakere til latteryogakurset sitt ved å tapetsere heisen med latteryogapropaganda, så hadde vi nesten vært blide! Dagboka er uansett levert.

Håkki
Lørdag tok Iskrigerne i mot XXX på Jordal. XXX er vel det laget i GET-ligaen som har hatt best tak på gutta våre denne sesongen. Forstå det den som kan. Det er en vanskelig motstander å møte da de har lite eget spill, de spiller uorganisert framover og bakover klumper de seg sammen som en uregjerlig svulst. Gutta våre har til nå slitt med å finne nøkkelen til å poppe denne svulsten, men på lørdag fikk de endelig skvisa verket ut av byllen. Det var ingen velspilt kamp drøye 2400 tilskuere fikk overvære på lørdag. Men de fikk bevitne at gutta sendte XXX tilbake til bygda uten poeng. Iskrigerne vant fortjent 4-2.

Etter denne runden ligger vi enda på 4 plass a poeng med Storhamar men med en kamp mindre spilt. Og det er nettopp Storhamar som kommer til Jordal i morra. Dette er en kamp som vi må og skal vinne. Ta med deg alle du kjenner, legg middagen til pølsekiosken på Jordal og bidra på tribunen slik at vi ikke bare sender Storhamar hjem i skam, men også supporterne deres! Den fjerdeplassen er vår!

Innebandy
Iskrigera var ikke de eneste som spilte kamp på lørdag. Også Innebandygutta var i aksjon. De møtte Horten på bortebane. Gutta våre valsa over Horten. Gutta vant med hele 20 mål. 2-22 sto det i protokollen da kampen ble avblåst. Hørte vi noen si: UTKLASSING?

Fotball
Gutta er på treningsleir nede i Spania. Der er også Sander Berge. Berge har imponert West Ham. Om hva som nå skjer videre med Berge sier Rekdal: «Å si A eller B er ikke vits, vi tar det som det kommer

Også dommerne forbereder seg på ny sesong. Om de kjører boot camp eller noe annet gøy som sesongoppkjøring, vites ikke. Men en ting veit vi, og det er at dommera er enige om at de i år skal slå hardere ned på usportslige handlinger. Hvordan de har tenkt å gjøre dette, samt en gjennomgang av de andre «satsningsområdene» deres kan du høre mere om i Dommermagasinet, hvor dommersjef Terje Hauge er gjest.

DNB Fotball Camp
DNB Fotball Camp er en fotballskole for 6-12-åringer som foregår i ukene 8, 26, 32 og 33. Her kan kidsa forvente seg dager som er packed med ball og gøy. I tillegg til et godt differensiert fotballtilbud, kan man også forvente å treffe mange nye kompiser, holdningsskapende arbeid og et hyggelig miljø. Les mer om tilbudet på klubbens sider.

Vålerenga i dag

Vi registrerer at det stadig blir lysere ute. Vi satser på at man blir blidere av den slags. Alternative Sigve skal nemlig få ha latteryogaen sin i fred.

En kommentar til «Dagboka mandag 1. februar 2016»

Legg igjen en kommentar