Dagboka torsdag 28. januar 2016

Vidar Kjartansson har signert for Malmø FF. Vålerenga har signert Simen Juklerød. Her kommer en liten dagbok.  Svenske Rasmus Lindkvist spilte med Vidar Kjartansson i Vålerenga i 2014. – Han är den bäste jag spelat med. Han är sjukt bra i boxen, sier Lindkvist till Fotbollskanalen. 25 mål på 29 kamper har selvsagt blitt lagt … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 28. januar 2016»

Vidar Kjartansson har signert for Malmø FF. Vålerenga har signert Simen Juklerød. Her kommer en liten dagbok. 

Svenske Rasmus Lindkvist spilte med Vidar Kjartansson i Vålerenga i 2014.
– Han är den bäste jag spelat med. Han är sjukt bra i boxen, sier Lindkvist till Fotbollskanalen.

25 mål på 29 kamper har selvsagt blitt lagt merke til der ute, likevel er det jo smått sensasjonelt at Ørnen reiser fra Kina til Malmø. Danske bold.dk serverer nyheten med tittelen:

«Malmø køber islandsk bomber i Kina».

Nettstedet skriver også at det tidligere i dette overgangsvinduet gikk rykter om at Ørnen skulle til AGF. Andre nettsteder sier han ble kjøpt for 3 millioner kroner, og åtte millioner i foret til Ørnen.

– Det har vært et veldig annerledes år. Det er et tøft klima å spille i med 35 varmegrader. Laget spilte defensivt og jeg kunne ikke lenger være en utpreget målscorer. Så det var spesielt for meg, sier Kjartansson til Malmøs nettside – i følge Dagsavisen.

– Det var interesse fra mange klubber rundt i Europa, men Malmø var det meste spennende alternativet. MFF viste stor interesse for meg og har spilt i mesterligaen to år på rad, sier han.

Lars og Simen

Mulig denne dagbokisten har sovet i timen, men Lars Hirschfeld (37) er nå klar for KFUM i 1. divisjon. Der får han også en utvidet keeperrolle i ungdomsfotballen, og sannsynligvis er denne kombinasjonen det som gjør at KFUM kan hente canadieren. For KFUM sin lønnspolitikk er 4000 kroner i måneden til juniorspillere og 5000 kroner i måneden til seniorspillere, skriver Aftenposten.

Vi nevner også at Daniel Braaten (33) skal bli med Brann på treningsleir til USA.

Mer spennende for Vålerenga er det vel at Simen Juklerød nå er klar. 21-åringen har signert en to års kontrakt.

– Simen er akkurat det vi ser etter i en kantspiller. Han er både god i kombinasjonsspillet og 1 mot 1, i tillegg til at han en er skapende og har en veldig bra fysikk. Han har vært god i 1.divisjon, og er definitivt klar for å ta det neste steget, sier Morten Tandberg til vif-fotball.no.

Vålerenga i dag

Det er ikke all verden som skjer i dag, men du kan jo gjette på hvilken tidligere Vålerenga-spiller I snakket om da han sa dette:

– Hva han jålebukken mener om oss, er for meg revnende likegyldig.

 

 

En kommentar til «Dagboka torsdag 28. januar 2016»

Legg igjen en kommentar