Dagboka onsdag 27. januar 2016

Åpent møte om nye Jordal, TV 2 viser at de kan når de faktisk vil og vi ser litt på avsløringer i Stengel-gate. I går ble det kjent at TV 2 ville gi alle Tippeliga-seere en gave. Gaven er at de har satt opp 25 av de 30 første rundene i Tippeligaen. Dette blir selvfølgelig … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 27. januar 2016»

Åpent møte om nye Jordal, TV 2 viser at de kan når de faktisk vil og vi ser litt på avsløringer i Stengel-gate.

I går ble det kjent at TV 2 ville gi alle Tippeliga-seere en gave. Gaven er at de har satt opp 25 av de 30 første rundene i Tippeligaen. Dette blir selvfølgelig hyllet av absolutt alle. Vi i VPN var også ute og takket TV 2 for at de er så snille.

Men ærlig talt; dette skulle bare mangle. Vi drister oss til og med å stille spørsmålet: Om dette var så ekstremt enkelt hvorfor er det ikke gjort før?

Fra og med 2017 er Tippeliga-fotballen plassert hos SBS-Discovery, og det er nok her sannheten ligger begravet. Og når vi skriver begravet så tenker vi at noen har strødd litt grus over den. Nå setter TV 2 press på Discovery og de prøver å posisjonere seg før neste runde igjen.

Uansett så gir det oss supportere mulighet til å planlegge – så sånn sett er det jo bra. Men helt fornøyd er vi ikke.

Josimar med dokumentar om Stengel/Gunnarsson-saken

I går dumpet nummer 01/2016 av fotballmagasinet Josimar ned i postkassa. Dette nummeret er i sin helhet, 180 sider, viet til overgangssagaen Stengel/Gunnarsson. Vi er i gang med å lese den og vil komme med en større sak om dokumentaren senere.

Det vi allerede kan si nå er at ingen av de siktede kommer godt ut. Ei heller Rosenborgs ledere viser seg fra en særlig sympatisk side. Dokumentaren viser også at Jim Solbakkens mange roller er et reellt problem i norsk fotball.

Josimar viser i denne dokumentaren at det er mye å ta tak i norsk fotball, og at det kan bli spennende å følge erstatningssaken som kommer opp i april.

Vålerenga i dag

Åpent møte om nye Jordal på Kampen menighetshus i kveld (nei, det er verken amfien eller vertshuset – men faktisk selve menighetshuset). Møtet begynner 19:30. Se også møtets Facebook-side. Om du ikke vil dit så kan du jo kanskje dra på sportsquiz på Bohemen. Den begynner litt over 18:00.

Lykke til uansett hvor du drar.

2 kommentarer til «Dagboka onsdag 27. januar 2016»

  1. Har lest saken og synes det er mye rart og underlig her. Konspirasjonsteorier dukker ofte opp etter en tid – alltid med "nye" beviser. Politiet beslagla alle datamaskiner, gikk igjennom alle mailer og smser fra de involverte og brukte flere år og mange millioner av skatte-pengene våre på saken. Tross dette ble alle frikjent og Aftenpostens kjente krimreporter Inge Hanssen som fulgte hele saken tett, var kritisk til at det overhodet var tatt ut tiltale. Josimar vinkler deler av fakta på en litt spesiell måte og henger ut Jim Solbakken som ikke fremstilles særlig sympatisk. Synes det er fotballfaglig svakt at Josimar er skråsikre på verdier av fotballspillere.

Legg igjen en kommentar