Dagboka onsdag 20. januar 2016

Dagens nyhet er at hockeyen får ny trener. Media erfarer, og da gjør vi det også. Også skal vi nevne et arrangement på Bohemen. I god journalistisk metode starter vi med det viktigste: Vålerenga Hockey skal få ny trener. Espen «Shampoo» Knutsen går som kjent inn i rollen som sportsdirektør, og går dermed av som … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 20. januar 2016»

Dagens nyhet er at hockeyen får ny trener. Media erfarer, og da gjør vi det også. Også skal vi nevne et arrangement på Bohemen.

I god journalistisk metode starter vi med det viktigste: Vålerenga Hockey skal få ny trener. Espen «Shampoo» Knutsen går som kjent inn i rollen som sportsdirektør, og går dermed av som trener. Treneravgangen skjer først etter sesongen, så vi hadde egentlig ikke forberedt oss på meldinga som tikka inn litt tidligere i dag.

«Vålerenga Hockey kaller inn til pressekonferanse vedrørende ny hovedtrener»

Espen Knutsen gir seg som hovedtrener etter årets sesong (foto: grydis)
Espen Knutsen gir seg som hovedtrener etter årets sesong (foto: grydis)

I god Vålerenga-ånd hadde vi sett for oss et halvår med vas før de plutselig hadde oppdaga at de trenger en ny trener, og hasteansatt en eller annen fyr vi ikke hadde hørt om før (eller Svenna siden han er tilgjengelig).

Det har overraskende nok ikke skjedd.

Etter hva TV 2, NRK og mange andre erfarer så er det Roy Johansen som skal hentes inn for å gjøre Vålerenga Hockey til det storlaget vi alle veit dem er. Og det er jo ikke så aller verst! Vi gleder oss skikkelig, og har vi flaks så får vi kanskje en fyr på presseseansen også.

Stavanger Oilers sutrer fortsatt

Stavanger Oilers’ Tommy Raymond ble utvist for usportslig opptreden i gårsdagens match mot Storhamar. Dette måtte han selvfølgelig sutre på, selv om han ble behørig jekka ned av ekspertkommentatorene.

Vi tar dette som en bekreftelse på at Oilers er prinsessa på erten, og vant til å få vilja si.

Sportsquiz på Bohemen

Vinterens vakreste eventyr, sportsquizen på Bohemen, starter opp igjen i dag. Vi anbefaler alle sportsquizhungrige å ta turen ned til byens beste vannhull for både å slukke tørsten samt få med seg spenstige sportsquizspørsmål servert av den alltid tilstedeværende Kjell Grønningen.

Datoene for vinterens serie er i dag, 20. januar, så følger 27. januar, 3., 10., 17. og 24. februar. Quiz-serien fortsetter inn i mars på datoene 2., 9. og 16. mars. Vel møtt!

En kommentar til «Dagboka onsdag 20. januar 2016»

Legg igjen en kommentar