Dagboka torsdag 21. januar 2016

Ny trener for hockeygutta, det blir pølsefest på La Manga, og vi blir bedre kjent med Dennis Mugambe. Lett blanding i dagboka altså. Mann med «danseband-navn» tar over Vålerenga Hockey Det har lenge vært klart at Kjell Espen Knutsen går over fra jobben som hovedtrener til en sportsdirektørrolle i Vålerenga. Men frykt ikke! Ikke går … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 21. januar 2016»

Ny trener for hockeygutta, det blir pølsefest på La Manga, og vi blir bedre kjent med Dennis Mugambe. Lett blanding i dagboka altså.

Mann med «danseband-navn» tar over Vålerenga Hockey
Det har lenge vært klart at Kjell Espen Knutsen går over fra jobben som hovedtrener til en sportsdirektørrolle i Vålerenga. Men frykt ikke! Ikke går ble det klart at Iskrigerne får inn en annen kar med dobbeltnavn og tidligere fartstid i klubben for å ta tronen og septeret tilbake til Jordal Amfi: Roy Einar Johansen kommer fra jobben som landslagstrener for Norge, hvor han bl.a. har ført laget til sine første kvartfinaler i internasjonale turneringer. Han har også sørga for to seriemesterskap og tre NM-gull til Enga i sin forrige periode hos oss. Vi gleder oss til å se hva Roy Einar og Kjell Espen kan få til sammen denne gangen, og forventer at Roy Einar, etter sin erfaring fra Mesternes Mester, nå gjennomfører alle tester på natta. Eventuelt henter han inn Anne Jahren som henge- og dingle-koordinator. Realityserien «Iskrigerne» skifter forøvrig navn til «Roy Einars» med umiddelbar virkning.

Nå blir det ikke trangt på tribunen lengre
Vålerenga Fotball har blitt med på et europeisk forskningsprosjekt, kalt Eurofit, som skal få overvektige supportere mer fysisk aktive og i bedre form. VPN gleder seg til å stå sammen med masse «eurofitte» Engasupportere på Bredden og på ny stadion de neste åra. Da orker vi litt ekstra hopping!

Alle får pølse på La Manga
Klubben informerer om at det blir satt opp busser mellom Santa Pola og La Manga for alle supportere som tar turen sørover i begynnelsen av februar. Det viktigste er imidlertid at det BLIR servert pølser, drikke og god musikk når man kommer fram til La Manga. Denne informasjonen er flankert av et bilde av en Gjermund Østby som veit at pølse skal spises med så mye tilbehør at det renner over. Aner vi en seng av rekesalat med i hvert fall ketchup, og kanskje sennep? Vi tror Gjermund er en stekt løk-mann, så bildet er nok tatt før det ble strødd på toppen.

Bli kjent med Dennis
Det er lite «menace» over Engas egen Dennis Mugambe. Han hjelper til med hva det skal være på treningsfeltet, i tillegg til å trene U19s 2. lag. Se intervjuet med den blide mannen her.

Enga i dag
Det er hockeykamp mot Lillehammer. VPN kartla de i høst. De er tøffe på bortebane, men vi skal selvfølgelig banke de med den ekstra energien nyheten om Roy Einars second coming gir oss! Ellers finner du undertegnede på quiz på Times på Galgeberg.

Legg igjen en kommentar