Dagboka mandag 14. desember 2015

Det beste med mandagene i desember er at du får bekrefta at helgas julebord er overlevd. Hurra for det! Iskrigerne har tatt sin femte seier på rad, damelaget i fotball har fått ny trener og innebandydamene starter uka som serieledere. Hurra for det også! TUT-TUT Mens de fleste av oss har seilt fra bar til … Fortsett å lese «Dagboka mandag 14. desember 2015»

Det beste med mandagene i desember er at du får bekrefta at helgas julebord er overlevd. Hurra for det! Iskrigerne har tatt sin femte seier på rad, damelaget i fotball har fått ny trener og innebandydamene starter uka som serieledere. Hurra for det også!

TUT-TUT
Mens de fleste av oss har seilt fra bar til bar i forbindelse med årets julebord, har Iskrigera vært på raid i Østfold. Gutta slo Stjernen respektable 2-5 i det iskalde skuret Raymond, Raymond og Raymond kaller for hall.

Første periode var jevnspilt. Sånn sett var det helt greit at det sto 1-1 på tavla da laga gikk til pause. Andre periode var en helt annen historie. Da var det stort sett bare ett lag på banen. Det laget var Vålerenga. Gutta putta 3 mål og kunne starte tredje periode med en 1-4 ledelse. I tredje periode bølga spillet mere fram og tilbake, og laga putta et mål hver. Gutta ga bort iniativet og som følge av dette Søberg utsatt for at massivt press fra Raymondene mot slutten av perioden. Men for all del…Søberg må jo få lov til å delta litt han også. Han håndterte pucka med samme autoritet som dørvakta på Scotsman håndterer fulle østfoldinger på bytur: «Her erre stengt. Gå hjem med seg. Shush!».

VPNs redaksjonens utsendte skulle egentlig skrive referat fra den matchen men det ble så mange øl på turen hjem at den referatskrivinga utgikk med høye kneløft. Sånn blir det når laget ditt tar sin femte seier på rad. Fem på rad, folkens. Smak litt på det a. Nå har Vålerengalokomotivet fått opp dampen. Nå gjelder det å fortsette å spa på køl. Neste match er hjemme mot Soilers 28. desember. Dette blir moro. Vi husker alle den såkalte tøffe og erfarne østfoldingen Tommy Raymond Kristiansen som ikke klarte å hamle opp med junioren Tallak Lyngseth.

 

Denne romjulskampen blir utsolgt, så ikke vær treig. Kjøp billett i dag.

En iskriger som ikke var med til Fredrikstad i helga var Colin Spaberg Olsen. Han er nemlig tatt ut på U-20 landslaget og spiller VM Div 1A i Wien. I går spilte gutta sin første kamp og Italia sto på den andre sida av banen. Gutta vant 1-10 og Colin markerte seg med en goal. Neste kamp er i kveld. Da møter Colin og gutta Østerike.

Fotball
David Brocken er ansatt som ny hovedtrener for damelaget de neste tre årene. Vi kjenner Brocken og Brocken kjenner oss. Han har i perioden 2004-2005 spilt 41 kamper for herrelaget. Fra 2007 til 2009 var han defensiv trener for gutta. Som trener var han ganske så poppis. Faktisk så poppis at Nettavisen slo fast at han i 2008 var Tippeligaens mest populære person. Brocken fikk 2-3 fanbrev om dagen….OM DAGEN! I samme åndedrag kan vi nevne at trenere/spillere fra klubber som Bodø/Glimt, Tromsø, Viking, Ham-Kam og Brann, om vi skal tro på Nettavisen, ikke fikk fanpost i det hele tatt. Og det gjør vi…tror på Nettavisen, altså! Vi ønsker Davis Brocken velkommen tilbake, og vi gleder oss til å se han bygge lag på damesida.

Apropos bygge lag for framtida. Vålerengas juniorlag slo Bærum 4-1 . Jentene gikk ut i 100 og leda 3-0 allerede etter tolv minutter. Bærum fikk en trøstescoring før pause, men i andreomgang punkterte jentene kampen da Hundal satte sin andre goal.

Enga på topp!
H2 laget i innebandy har tapt 4-7 mot Hasle/Løren. Damelaget slo GIF2 5-1. Jentene fikk ikke bare 3 poeng, de fikk også serieledelse i 1 div Øst.

Vålerenga i dag
Vi mimrer tilbake til cupfinalen 2008.

 

Legg igjen en kommentar